Veelgestelde vragen

Of je nu wilt weten hoe je een trampoline ingraaft of wanneer je het beste je beschermrand kan vervangen. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Kom je ergens niet uit of staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en wij zorgen dat jij een antwoord krijgt op jouw vraag.

Keuzehulp

Welke trampoline past het beste bij mij?

Een vraag die menig trampoline geïnteresseerde zichzelf afvraagt is welke trampoline het beste zou passen. Ga je namelijk voor een opstaande of inground trampoline? De voordelen van een opstaande trampoline is dat hij te verplaatsen is en dat de luchtverplaatsing tijdens het springen optimaal is. Hierdoor kun je de hoogste sprongen maken. Daarentegen staat wel dat een inground trampoline mooier in de tuin ligt en minder opvalt. Echter dien je hier wel een gat voor te graven. Maar dan ben je nog niet klaar. Wil je een ronde of rechthoekige trampoline? Al met al blijft het een moeilijke keuze. Lees ons blogartikel: Een trampoline kopen? Deze trampoline past bij jou! en maak de keuze een beetje makkelijker.

Wat is het verschil tussen de Etan Hi-Flyer en de Etan Premium?

Om het verschil tussen een Etan Hi-Flyer en Etan Premium te kunnen vaststellen moet er worden gekeken op product specificatie niveau.

Etan Hi-Flyer
De Etan Hi-Flyer is een goede trampoline tegen een nog mooiere prijs. Ondanks dat de Hi-Flyer een goede trampoline is, raden wij aan dit model als start trampoline te nemen. Het staal is net wat dunner, de trampoline is lichter en de trampoline beschermrand is van iets lagere kwaliteit vergeleken met de Etan Premium. Deze trampoline wordt in China geproduceerd met oog voor kwaliteit door de grootste trampoline producent met tientallen jaren ervaring in het vak. Een trampoline waar je jaren plezier van zult beleven!
Neem een kijkje op de Etan Hi-Flyer pagina voor alle modellen.

Etan Premium
De Etan Premium is een trampoline die je koopt voor een lange tijd. Gemaakt van 1,8 mm staal waardoor deze trampoline steunt op een stevig frame. De beschermrand, het springdoek en het veiligheidsnet worden geproduceerd in Etan’s eigen productie fabriek in Bosnië – Herzegovina. Elk onderdeel wordt met de hand gemaakt en gecontroleerd. De trampoline beschermrand wordt gemaakt van hoogwaardig Duits PVC wat resulteert in een Uv-werend randkussen dat vijf tot zeven jaar mee gaat. Daarnaast worden de trampoline springmatten van de Etan Premium gemaakt met Etan’s unieke Diamond System dat veerslijtage tegen gaat en ervoor zorgt dat de veren een voor een worden geactiveerd, in plaats van allemaal tegelijk, tijdens het springen. Kortom, een zeer hoogkwalitatieve trampoline geproduceerd in Europa die een garantie biedt voor vele jaren springplezier!
Neem een kijkje op de Etan Premium pagina voor alle modellen.

Wil je de verschillen in levende lijven bekijken en proberen? Ga dan naar de Etan verkooppunt locator en vind de dichtstbijzijnde verkooplocatie.

Waar worden Etan Trampolines geproduceerd?

Bij Etan Trampolines hebben wij twee lijnen trampolines, de Etan Hi-Flyer en de Etan Premium. De Etan Hi-Flyer wordt geproduceerd in China bij een van de grootste trampoline producenten in de wereld. Zij hebben tientallen jaren ervaring en weten precies hoe je het beste een goede en kwalitatieve trampoline kan maken.

De Etan Premium trampoline wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië – Herzegovina. Hier worden bijna alle onderdelen van jouw nieuwe Etan trampoline met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. In deze fabriek wordt voornamelijk gebruik gemaakt van ruwe materialen die van origine uit Europa komen. Duits PVC, foam uit Kroatië en veren uit Nederland.

Wil je meer weten over wie wij zijn en waar we voor staan? Neem een kijkje op onze over ons pagina.

Etan Premium Trampolines

Wat houdt het Enveloppe System in bij de Etan Premium beschermranden?

Het Enveloppe System is een systeem dat verwerkt zit in de Etan Premium beschermranden. Tijdens de productie van deze beschermranden worden de vakken waarin het foam wordt gestopt, dicht op elkaar geplaatst waardoor er geen ruimte overblijft waartussen het kind zich kan bezeren.

Waarom zit er een innersleeve aan de trampoline beschermranden van de Etan Premium?

Aan de binnenzijde van de Etan Premium beschermranden zit een innersleeve bevestigt. Deze innersleeve ligt direct bovenop de trampoline springmat waardoor, tijdens het springen, kinderen niet met hun handen bij de veren of het frame kunnen komen en zich hierdoor kunnen bezeren.

Waarvan zijn de trampoline beschermranden van de Etan Premium trampolines gemaakt?

De Etan Premium Trampoline beschermranden worden gemaakt van extra sterk 630 mg Duits PVC. Dit PVC is Uv-bestendig die aantasting door zonnestralen tegengaat en zo de levensduur van de trampoline beschermrand verlengt. Een materiaal dat zeer scheurbestendig is, zelfs als de kinderen op de beschermrand gaan staan. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit van dit materiaal ervoor dat de Premium beschermranden minimaal vijf tot zeven jaar meegaan, afhankelijk van de gebruikswijze en -intensiteit.

Wat houdt Etan's Diamond System in?

De Etan Premium Springmatten zijn uitgerust met Etan’s unieke Diamond System dat zorgt voor een soepelere sprong. Dit systeem werkt als volgt:

Stel je voor: Je springt op een Etan Premium Gold 14 trampoline met 96 veren. Bij andere trampolines met dit aantal veren, moet je zodra je de springmat raakt, 96 veren tegelijkertijd uitrekken. Het vergt ontzettend veel kracht om al deze veren in een keer uit te rekken, vooral voor een kindje van ongeveer 25 kg. Het Diamond System zorgt ervoor dat je eerst de ene helft (slechts 48 stuks) van de veren uitrekt en even later pas de andere helft.

Hierdoor wordt de klap die je als springer ervaart bij het neerkomen op de mat verminderd en de veerkracht vergroot. De kracht van de sprong wordt over een langer tijdspan uitgespreid gezien de veren na elkaar uitrekken.

Het Diamond system zorgt net als het gebruik van conische veren voor een meer gelijkmatige verdeling van de krachten. Een conische veer rekt door zijn vorm eerst in het midden uit en daarna pas aan de zijkanten. Het combineren van conische veren en het om en om spannen van de veren, volgens het Diamond System, zorgen samen dus voor de best mogelijke sprong.

Waarom zit er een extra flap aan de Etan Premium springmatten?

De Etan Premium Springmatten zijn uitgerust met een extra flap aan de buitenzijde van de springmat die over de veren heen ligt. Deze flap weerhoudt kinderen ervan om met hun handen bij de veren te kunnen tijdens het springen.

Wat zijn conische trampoline veren?

De conische veren van de Etan Premium trampolines komen van eigen bodem, deze worden namelijk volledig in Nederland geproduceerd.

Het verschil tussen de Etan Premium veren in vergelijking tot menig andere trampoline veren zit hem in de verwerking van zink. Veel reguliere trampoline veren zijn in een bad van zink gecoat. Deze coating kan er in de loop van de jaren afbladderen waardoor de veer uiteindelijk alsnog kan gaan roesten. Het roesten van de veer zorgt ervoor dat de veer niet alleen minder goed rekt, maar ook brosser wordt en uiteindelijk kan klappen. Het staal van de veren van de Etan Premium trampolines is niet gecoat in zink maar verwerkt met zink. Door deze verwerking kunnen de veren niet gaan roesten, worden ze niet bros en zullen ze niet klappen. Sterker, beter en duurzamer dus. Vandaar dat wij op deze veren een verlengde garantie van 15 jaar geven.

Mag ik kracht zetten bij het in elkaar zetten van de veiligheidsnet toprail?

Ja dit mag, de toprail wordt in elkaar gezet door middel van een schuifsysteem/ kliksysteem. Hiervoor dien je even wat extra kracht te zetten.

Tip: Draai het meshgedeelte aan de bovenkant van het veiligheidsnet naar je toe om wat meer speling te creëren bij het in elkaar zetten van de toprail.

Kan de ingang van het veiligheidsnet op de lange en korte zijde geplaatst worden?

Ja, dit kan.

Onderhoud

Hoe kan ik vlekken op mijn trampoline randkussen voorkomen?

Jouw trampoline staat dag en nacht buiten en krijgt hierdoor heel wat te verduren. Hierdoor zie je na een poos van tijd gebruikssporen en worden de weersinvloeden zichtbaar op de trampoline beschermrand.

Om ervoor te zorgen dat vlekken niet blijvend zijn, is het verstandig om de beschermrand regelmatig een poetsbeurt te geven. Dit is gemakkelijk te doen met een doek en warm, geen heet, water. Door dit regelmatig te doen voorkom je dat schimmels, vlekken of “het weer” zich permanent op de beschermrand vastzetten.

Tevens is het verstandig om een trampoline beschermhoes, afdekhoes of weather cover te kopen. Deze weather cover zorgt ervoor dat er geen vuil, takjes of andere viezigheden op de trampoline kunnen komen. Er zit een gat in het midden van de beschermhoes om te voorkomen dat er een hoop water in de trampoline blijft staan en deze zo kan beschadigen. Echter, bestaat er wel het risico wanneer de beschermhoes is bevestigd over een vochtige trampoline dat er schimmelvorming ontstaat wanneer deze lang over de trampoline heen ligt. Het wordt daarom aangeraden de beschermhoes enkele weken te laten liggen en dan te verwijderen, zodat de materialen kunnen “luchten”. Het allerbeste voor de trampoline beschermrand is om het randkussen van de trampoline af te halen en deze droog op te bergen.

Bij Etan hebben wij beschermhoezen voor alle soorten en maten trampolines. Gemaakt van verschillende kwaliteiten materialen, van Duits PVC tot sterk agrarisch afdekfolie. Een trampoline afdekhoes is een relatief goedkope manier om ervoor te zorgen dat jouw trampoline jaren mee gaat! Neem een kijkje in onze shop op de beschermhoes pagina.

Wat is de oorzaak van de vlek op mijn trampoline beschermrand?

Er zijn verschillende oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat er een verkleuring of vlek ontstaat op jouw trampoline beschermrand. De meest voorkomende oorzaken zijn hieronder opgesomd:

– Al de Etan trampoline randkussens zijn gemaakt met een Uv-werende beschermlaag in het materiaal. Dit voorkomt verkleuring en verslechtering van het materiaal. Ondanks deze laag zullen de materialen na verloop van tijd toch beschadigen door de Uv-straling. Houd hierom de kwaliteit van de beschermrand goed in de gaten.
– Trampolines worden vaak geplaatst in een tuin vlak bij bomen, bloemen en struiken. Deze geven stuifmeel af en laten bladeren vallen. Deze komen op de trampoline terecht en veroorzaken vlekken.
– Wanneer het langdurig regent kan er voor een langere tijd water komen te staan in de beschermrand van de trampoline. Door deze hoeveelheid vocht en water kan er schimmelvorming ontstaan wat zich kan uiten in zwarte vlekjes of puntjes.

Ga naar de vraag: “Hoe houd ik mijn trampoline schoon?” om erachter te komen hoe jij het beste je trampoline kan ontdoen van deze viezigheden.

Hoe maak ik mijn trampoline schoon?

Als je jouw trampoline voor een lange poos niet gebruikt hebt kan het voorkomen dat deze vuil is geworden. De trampoline beschermrand en springmat zijn eenvoudig schoon te maken met een doek en warm water. Het wordt sterk afgeraden om afwasmiddel, schuurmiddel of heet water te gebruiken. Mocht je nu een hevige vlek hebben die simpelweg niet verdwijnt met een doek en warm water, gebruik dan als schoonmaakmiddel alleen groene zeep.

Hoe voorkom ik dat mijn trampoline wegwaait?

Heb jij een opstaande trampoline met veiligheidsnet? Dan is het verstandig om je trampoline te verankeren in de grond. De verankeringsset zorgt ervoor dat zelfs tijdens de hevigste stormen jouw trampoline blijft staan.

Hoe maak ik mijn trampoline winterklaar?

De herfst- en winter- periode kent regenachtige dagen en dalende temperaturen. Dit betekent dus ook dat jouw trampoline veel te verduren krijgt tijdens deze tijd van het jaar. Een beschermhoes is hier een goede oplossing voor. Lees onze blog: “Maak je trampoline winterklaar” en ben helemaal voorbereid op de koudere tijd van het jaar.

Vervangen

Kan ik een los onderdeel voor mijn Etan trampoline bestellen?

Ja, alle onderdelen van zowel de huidige Etan trampoline modellen als de oudere modellen zijn te bestellen in onze webshop. Mocht het nou zo zijn dat je een bepaald onderdeel niet kan vinden of je hebt hulp nodig. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Veren: Hoe meet ik een veer op?

Een veer meet je op door het uiteinde van haak tot haak te meten. Haal voordat je de veren meet, deze eerst wel uit de trampoline.

Springmat: Kan ik mijn springmat laten repareren?

Vaak kan een trampoline springmat gerepareerd worden. Echter, is het wel belangrijk om te weten tot wanneer dit mogelijk is. Daarom zijn de volgende aandachtspunten hieronder benoemd:
– Is het gat in de springmat kleiner dan een 2 euro muntstuk? Zo ja, dan kan de mat vaak gerepareerd worden.
– Zitten er meerdere gaten in die kleiner zijn dan een 2 euro muntstuk? Zo ja, dan is het verstandig om deze te laten beoordelen door een van onze deskundige. Hoe meer gaten er in de trampoline springmat zitten, hoe groter de kans dat deze helemaal doorscheurd.
– Is de springmat grijzig geworden en doffer? Zo ja, dan is het verstandig om de mat te vervangen. Zodra de mat grijs en dof wordt, betekent het dat de Uv-bestendigheid van de mat is aangetast en dat materiaal bros is geworden. Dit verhoogt de kans op scheuren waardoor de veiligheid van je kind(eren) niet gegarandeerd kan worden.

Wil je de trampoline springmat laten controleren? Vul het Reparatieformulier in en wij komen met een persoonlijk advies.

Springmat: Hoe weet ik welke vervangende springmat ik nodig heb?

Om erachter te komen welke trampoline springmat je nodig hebt, meet je de volgende onderdelen:
1. Meet de buitenmaat van de trampoline
2. Het aantal veren
3. De lengte van de veren (van haak tot haak), wanneer ze uit de trampoline zijn

Met deze specificaties kun je de juiste vervangende springmat vinden. Mocht je er nu toch niet helemaal uit komen? Neem contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder.

Springmat: Hoe vervang ik een springmat?

Bij een trampoline springmat is het goed om te weten hoe je deze bevestigd en nog belangrijker, in welke volgorde. Heb je een rond of rechthoekige trampoline? De bevestiging van je trampoline springmat is verschillend per model.

De handleiding voor de trampoline springmatten voor zowel ronde als rechthoekige modellen is hier te vinden.

Beschermrand: Hoe kies ik de juiste beschermrand?

Om de juiste trampoline beschermrand te kiezen dien je de volgende zaken goed op te meten:
1. Meet de buitenmaat van de trampoline
2. Meet de lengte van de veren (gespannen op de trampoline)
Houd rekening met een overlap van ongeveer 5-8 centimeter van de trampoline beschermrand op de springmat.
3. Bereken hoe breed je rand moet zijn om de veren en springmat te bedekken.

Bij een te smalle rand zullen de veren onder de rand uitkomen. Als je springt rekken de veren, dus moet de beschermrand ruim over de veren heen vallen.

Kom je er nu niet helemaal uit? Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je graag verder.

Veiligheidsnet: Waarom moet mijn veiligheidsnet na een aantal jaar vervangen worden?

Materialen die dag en nacht buiten staan zijn constant onderhevig aan verschillende weersomstandigheden. Na verloop van tijd kunnen wij Uv-bestendigheid en dus de veiligheid van het trampoline veiligheidsnet niet meer garanderen. Dit betekent dat het veiligheidsnet vervangen moet worden. Vaak kunnen de palen behouden blijven en hoeft alleen het losse net vervangen te worden, wat weer aanzienlijk scheelt in de portemonnee.

Voor zowel de oudere als nieuwere Etan trampoline modellen zijn vervangende veiligheidsnetten beschikbaar. Ook de losse netten zijn te bestellen op onze website onder veiligheidsnet onderdelen.

Kan ik een beschermrand of springmat op maat laten maken?

Ja dat kan zeker! Meet daarvoor alle afmetingen goed op. Om dit te doen is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice en die helpen je door het gehele proces. Voor op maat gemaakte producten zit een levertijd van ongeveer zes weken. Tevens mogen deze producten niet worden geretourneerd.

Wanneer moet ik mijn trampoline veren, springmat, beschermrand of veiligheidsnet vervangen?

Kijk regelmatig of alle onderdelen zich nog in de originele staat bevinden. Is dit niet zo? Zie je een klein scheurtje in de trampoline beschermrand of een gaatje in de trampoline springmat, dan is dit vaak nog te repareren. Wil je een expert laten beoordelen of jouw trampoline springdoek, beschermrand of veiligheidsnet nog te repareren is? Vul dan het formulier op de reparatie pagina in.

Zijn de trampoline veren helemaal uitgerekt? Is het gat in je trampoline springmat groter dan een 2 euro muntstuk? Of is de scheur in de beschermrand te groot? Dan is het tijd dat het onderdeel vervangen wordt. Het veiligheidsnet moet vervangen worden na een aantal jaar of als er een gat in het net zit waar je met je vingers in kunt blijven hangen en de trampoline rand moet vervangen worden als deze de trampoline veren niet meer goed afdekt.

Alle trampoline onderdelen kunnen los besteld worden.

Product

Er zit een knik in het frame van mijn rechthoekige trampoline, klopt dit?

Ja, in zowel de Etan Hi-Flyer en de Etan Premium 0965 en 1075 trampolines zit een knik in een van de toprailen. De reden hiervoor is dat het frame zo steviger in elkaar zit. Bovendien weerhoudt deze knik het frame ervan om naar binnen te gaan staan, door de kracht die wordt gemaakt tijdens het springen.

Waar kan ik de trampoline uitproberen?

Natuurlijk wil je eerst even op een trampoline hebben gesprongen voordat jij je keuze gaat maken. Elke trampoline springt namelijk net een beetje anders. Ga naar onze verkooppunten pagina en vind de Etan partner het dichtst bij jou in de buurt.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze eigen Etan showroom in Boxtel.

Wat is het verschil tussen een ronde en rechthoekige trampoline?

Het blijft een moeilijke keuze! Ga je voor een ronde of rechthoekige trampoline. De verschillen zijn voornamelijk te vinden in het design en het springcomfort.

De rechthoekige trampoline past erg goed in de modernere en wat strakkere tuinen van tegenwoordig. Bovendien past deze vaak erg goed in een kleinere tuin omdat deze minder ruimte in beslag neemt.

Wil je voor springcomfort gaan? Dan blijft de ronde trampoline toch echt Nr. 1. Alle veren worden tijdens elke sprong gelijkmatig geactiveerd waardoor een krachtige sprong ontstaat. Vergeleken met een rechthoekige trampoline waar enkel een gedeelte van de trampoline veren wordt geactiveerd.

Wil je meer informatie over welke trampoline beter bij jou past? Lees dan het volgende blogartikel: Een trampoline kopen! Deze trampoline past bij jou.

Hoe spring ik zo veilig mogelijk op mijn trampoline?

Om zo veilig mogelijk gebruik te maken van en te springen op de trampoline zijn er een aantal tips waar je rekening mee kunt houden:
Spring altijd in het midden van de trampoline
– Stop met hoger springen zodra je merkt dat je de controle verliest
Maak geen salto’s zonder professionele begeleiding
– Focus je op de middelste cirkel tijdens het springen

Waarom mag er maar een kind per keer op de trampoline springen?

Indien je met meerdere kinderen tegelijk op de trampoline springt loop je het gevaar dat je gelanceerd wordt door een andere springer. Dit kan resulteren in het verlies van de controle over je eigen sprong en kunnen er ongelukken gebeuren. Bovendien is het mogelijk dat je tegen elkaar aan botst tijdens het springen.

Kan ik mijn Etan trampoline ingraven?

Alle Etan inground trampolines zijn bedoeld om te worden ingegraven. Dit kun je doen door de stappen in de bijgeleverde handleiding te volgen. In deze handleiding staat duidelijk vermeld hoe groot het gat moet zijn, hoe diep het gat moet zijn en hoeveel ruimte om het gat heen open moet blijven.

Mocht je nou een opstaande trampoline hebben (gekocht). Dan is het ook mogelijk om deze in te graven. Dit vereist alleen wel dat het gat dat hiervoor gegraven moet worden, dieper moet zijn dan bij een inground trampoline. Daarnaast is het ook verstandig om een trampoline inbouwkit te bestellen om ervoor te zorgen dat de luchtverplaatsing tijdens het springen optimaal blijft. Wil je een inground trampoline, neem dan een inground trampoline voor de optimale springbeleving.

Kan ik mijn Etan trampoline laten ingraven?

Ja zeker! Bij Etan trampolines kunnen wij het gehele plaatje voor je verzorgen. Laat onze ingraaf deskundige, met jaren ervaring, het proces uit handen nemen. Neem een kijkje op de ingraafservice pagina voor meer informatie.

Kan ik mijn Etan trampoline laten opbouwen?

Ja zeker! Bij Etan trampolines kun je jouw trampoline laten monteren door onze deskundige monteur. Voor meer informatie, neem een kijkje op de montageservice pagina.

Betaling en Verzending

Hoe kan ik afrekenen?

De volgende betaalmethodes zijn beschikbaar:
– iDEAL
– PayPal
– Overboeking
– Mistercash/ Bancontact
– Maestro
– Visa/Mastercard

Wat is de levertijd van mijn trampoline?

Heb jij je nieuwe Etan Trampoline besteld op een werkdag voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden en word je pakket de volgende dag bezorgd, indien aangegeven. Producten die op vrijdag besteld worden, worden op maandag of dinsdag geleverd. Afhankelijk van je adres kan het ook mogelijk zijn dat deze op zaterdag geleverd word. Houd daarom altijd goed de Track&Trace link in de gaten om je bezorg tijdstip te achterhalen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Indien je een trampoline hebt besteld die wordt verzonden met Van Spreuwel Transport, dan is de levering te volgen via www.aflevertijdstip.nl waar je door middel van je postcode en huisnummer het dagdeel van levering kunt inzien.

Indien je product wordt verzonden met DPD of DHL, dan ontvang je een mail met de Track&Trace code.

Indien je toch nog verdere vragen omtrent de levering hebt, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Waarmee wordt mijn pakket verzonden?

De verzender van je pakket is afhankelijk van de grootte van het pakket:
– Grote pakketten zoals trampolines worden verzonden met Van Spreuwel transport of door Transport van Etan zelf.
– Kleine pakketten zoals een trampoline springmat of beschermrand worden verzonden met DPD of DHL.

Retourneren

Wat is de garantietermijn van mijn Etan trampoline?

De garantietermijnen voor trampolines verschilt per type trampoline. Hieronder kun je een overzicht vinden van de garantietermijnen per trampoline type. Tevens zijn alle garantietermijnen te vinden op de desbetreffende product pagina.

Garantietermijn overzicht Etan Trampolines

Wil je aanspraak maken op verlengde garantie? Ga dan naar de Garantie pagina en vul het formulier in.
Let op: verlengde garantie aanvragen is alleen mogelijk indien je de Etan trampoline elders dan Etantrampolines.com gekocht hebt.

Hoe lang heb ik om mijn trampoline te retourneren?

Heb jij het product via etantrampolines.com besteld? Dan heb je 100 kalenderdagen de tijd om het product te retourneren vanaf de dag dat het pakket geleverd is.

Hoe retourneer ik mijn trampoline?

Om een product te retourneren dien je het retourformulier in te vullen op de pagina Retourneren. Hier staat tevens alle benodigde informatie rondom het retourproces verder uitgelegd.

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €99,-

Vandaag besteld, vandaag verzonden

0

Onze showroom is geopend!

Je bent van harte welkom op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 en zaterdag van 09:00 -14:00. Maak je afspraak vandaag nog! Klik hier om een afspraak in te plannen. Mondkapjes verplicht.

×