Maak je trampoline winterklaar

 In Trampoline accessoires

Wist jij dat je je trampoline het beste winterklaar kunt maken met behulp van onze beschermhoezen?

Je kinderen zijn vast en zeker ontzettend blij met de trampoline in hun tuin. Naast het feit dat je het hele jaar door plezier kunt hebben van je trampoline, zal het bij jullie thuis ook zo zijn dat er met het koude en natte weer minder op wordt gesprongen. Met die koudere dagen in het vooruitzicht is het aan te raden je trampoline winterklaar de maken voor de weersomstandigheden.

Dit kun je onder andere doen door een goed passende hoes te kopen die de trampoline beschermd tegen Uv-straling, de lage temperaturen en vuil zoals bladeren en vogelpoep. Met de verschillende afdekhoezen van Etan trampolines is er altijd een passende beschermhoes voor jouw trampoline.

Je trampoline blijft niet alleen goed beschermd en schoon met onze Etan trampoline beschermhoes, maar het zorgt er ook voor dat je trampoline langer mee gaat. Zo zorgt een beschermhoes ervoor dat de beschermrand en de springmat bijna dubbel zo lang gaat. De hoezen zijn allemaal in Europa geproduceerd en gemaakt van Duits PVC of van zeer stevig landbouw folie.

Als er sneeuw op je trampoline ligt is dat met een trampoline beschermhoes niet zo’n probleem, toch raden we je aan om bij grote hoeveelheden sneeuw de sneeuw er af te vegen, dit heeft te maken met het gewicht. De veren zullen, ondanks dat er niet op wordt gesprongen, onnodig uitrekken en slijten.

Heb je geen Etan trampoline, maar een trampoline van Pro-Line, Exit Toys, Salta of BERG Toys? Onze beschermhoezen zijn niet exclusief gemaakt voor Etan modellen, maar zijn gemaakt op basis van standaard/algemene trampoline afmetingen. Kijk eens op onze website voor de verschillende hoezen die er zijn om jouw trampoline optimaal te beschermen.

Recommended Posts
0
×