Retouren

Retouren

Wanneer je een product via www.etantrampolines.com besteld hebt, mag je je product binnen 30 kalenderdagen retourneren. Vul daartoe onderstaand formulier compleet in. De 30 dagen gaan in vanaf de dag dat het pakket geleverd is. Bij de terugbetaling zal het volledige aankoopbedrag worden terugbetaald. Eventuele verzendkosten worden hierin niet meegenomen.

Het spreekt voor zich dat je zorgvuldig om dient te gaan met het product en de verpakking. Om het product te kunnen beoordelen, is het toegestaan om het product uit te pakken. Wanneer het product is gebruikt en/of opgezet en/of de originele verpakking niet meer aanwezig is, wordt maximaal 50% van de aanschafwaarde teruggestort op jouw bankrekening.

Voor het retourneren van trampoline beschermranden en trampoline veiligheidsnetten dienen wij een afhaling bij u thuis in te plannen. De retourkosten bedragen van €25,- en worden ingehouden bij de terugbetaling. Bij het retourneren van een trampoline zal ook een afhaling worden ingepland. Hierbij bedragen de kosten €50,- en dit wordt ingehouden bij de terugbetaling.

Na aanmelding van de retour heb je 14 dagen de tijd de bestelling te retourneren. Je krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op het aangegeven rekeningnummer zodra wij de retour hebben ontvangen.

Hoe kan ik mijn product retour sturen?

1. Vul het onderstaand formulier compleet in.

2. Wij nemen contact met je op om het product retour te nemen, hiertoe zijn 2 opties:

Is jouw product door een pakketdienst geleverd, dan ontvang je van ons per email een retourlabel. Plak dit label op het product en lever het in bij een dichtstbijzijnd parcelshop van de pakketdienst

Is jouw product door een pallet-transporteur geleverd, dan nemen wij contact met je op om een afhaalafspraak in te plannen. Indien je niet thuis bent op de afgesproken dag, dan worden de extra kosten wel doorbelast middels aftrek van het te retourneren bedrag.

3. Zorg dat het product netjes verpakt zit. Indien er schade ontstaat tijdens het retourtransport heeft dit invloed op het creditbedrag. Het is tevens mogelijk dat wij het product niet als retour aan kunnen nemen als het product geen waarde meer heeft. Het is daarom van groot belang om het product deugdelijk terug te verpakken.

4. Nadat wij de retour ontvangen en gecontroleerd hebben op volledigheid en beschadiging, betalen wij het volledige factuurbedrag retour. Is het product niet in orde, dan wordt een bedrag naar rato teruggestort. Dit doen wij in ieder geval binnen 14 dagen, maar in de meeste gevallen veel sneller!

Wil je weten hoe wij jouw ingevulde gegevens verwerken en opslaan volgens de nieuwe AVG-wet? Ga dan naar onze privacyverklaring.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  logo-etan-2019-footer

  Neem contact met ons op voor advies op maat

  Gratis verzending vanaf €199,-

  Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

  0
  ×