Trampoline aanbieding

Trampoline aanbieding

De collectie van Etan Trampolines is altijd in beweging. Om plaats te maken voor onze nieuwste producten, kun je trampolines en trampoline onderdelen nu voor een scherpe prijs bemachtigen. Wacht niet te lang, want de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt of tot de actieperiode stopt. Verdeeld over twee overzichtelijke categorieën vind je altijd de beste actie die bij jou past. Namelijk magazijn uitverkoop voor producten die niet meer in de collectie komen en tweede kans producten die een nieuw leven verdienen. Hieronder vind je een overzicht van onze beste trampoline aanbiedingen van dit moment.

sfeerfoto-grijs_veiligheidsnet-etan_3_7

Magazijn uitverkoop

Geniet van de scherpste trampoline aanbiedingen in onze magazijn uitverkoop. Let goed op want op is écht op.

sfeerfoto-trampoline-premium-inground-3

Tweede kans 

Geretourneerde producten die nog in goede staat verkeren, verdienen een tweede kans tegen een gereduceerde prijs.

etan-premium-frame-en-veren-2-2

Veren Outlet

Hier vind je veren in allerlei soorten en maten, voor de allerscherpste prijs! Per stuk of in bulk te koop.

Trampoline aanbieding

Tijdens de sale vind je de beste trampoline aanbiedingen van dit moment, met korting oplopend tot zelfs 50%! Onderstaand zijn de categorieën uitgelegd, handig om te weten welke actie het beste bij jou past.

Magazijn uitverkoop

Sla je slag snel in onze magazijn uitverkoop! Geniet van korting op trampolines, trampoline onderdelen en nog veel meer. In onze magazijn uitverkoop scoor je dus spiksplinternieuwe trampoline of trampoline beschermrand voor een geweldige prijs, zolang de voorraad strekt. Let wel op, want producten uit het magazijn uitverkoop komen niet meer terug in de collectie.

Tweede kans

In de categorie ‘Tweede kans‘ geven we producten een tweede kans wanneer een product door één van onze klanten is teruggestuurd, omgeruild of alleen uit de verpakking is geweest. Deze producten worden zorgvuldig gecontroleerd, en klaargemaakt voor een nieuwe eigenaar. Goed voor het milieu en voor de portemonnee. Per product staat beschreven wat er met het product is gebeurd, aan de hand daarvan wordt de korting bepaald. Soms is het product slechts fotomodel geweest en mag daarom weg met een fikse korting!

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €99,-

Vandaag besteld, vandaag verzonden

0
×