Trampoline aanbieding

Trampoline aanbieding

De collectie van Etan Trampolines is altijd in beweging. Om plaats te maken voor onze nieuwste producten, kun je alle trampolines en trampoline onderdelen nu voor een scherpe prijs bemachtigen. Wacht niet te lang, want de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt of tot de actieperiode stopt. Verdeeld over twee overzichtelijke categorieën vind je altijd de beste actie die bij jou past. Namelijk magazijn uitverkoop voor producten die niet meer in de collectie komen en tweede kans producten die een nieuw leven verdienen. Hieronder vind je een overzicht van onze beste trampoline aanbiedingen van dit moment.

Mood photo safety net grey

Magazijn uitverkoop

Geniet van de scherpste trampoline aanbiedingen in onze magazijn uitverkoop. Let goed op want op is écht op.

Etan trampoline mood photo

Tweede kans 

Geretourneerde producten die nog in goede staat verkeren, verdienen een tweede kans tegen een gereduceerde prijs.

Trampoline aanbieding

Veren Outlet

Hier vind je veren in allerlei soorten en maten, voor de aller scherpste prijs! Te koop per set van 10.

Trampoline aanbieding

Tijdens de sale vind je de beste trampoline aanbiedingen van dit moment, met korting oplopend tot zelfs 50%! Onderstaand zijn nog drie verschillende categorieën uitgelegd, handig om te weten welke actie het beste bij jou past. Het gaat hier om de categorieën Magazijn uitverkoop, Tweede kans en Veren Outlet. Bij het Magazijn uitverkoop geniet je van hoge kortingen maar wacht hierbij niet te lang, deze producten keren veelal niet meer in ons assortiment. Bij de Tweede kans vind je trampolines die gebruikt zijn in onze showroom of zijn geretourneerd, kortom een zeer goede trampoline voor een mooie prijs! Bij de Veren Outlet scoor je trampoline veren voor een scherpe prijs, maar let op, ook hierbij geldt dat veel van deze veren niet meer terug in het assortiment komen.

Magazijn uitverkoop
Sla je slag snel in onze magazijn uitverkoop! Geniet van korting op trampolinestrampoline onderdelen en nog veel meer. In onze magazijn uitverkoop scoor je dus spiksplinternieuwe trampoline of trampoline beschermrand voor een geweldige prijs, zolang de voorraad strekt. Let wel op, want producten uit het magazijn uitverkoop komen niet meer terug in de collectie.

Tweede kans
In de categorie ‘Tweede kans‘ geven we producten een tweede kans wanneer een product door één van onze klanten is teruggestuurd, omgeruild of alleen uit de verpakking is geweest. Deze producten worden zorgvuldig gecontroleerd, en klaargemaakt voor een nieuwe eigenaar. Goed voor het milieu en voor de portemonnee. Per product staat beschreven wat er met het product is gebeurd, aan de hand daarvan wordt de korting bepaald. Soms is het product slechts fotomodel geweest en mag daarom weg met een fikse korting!

Veren outlet
In de categorie ‘Veren outlet’ vind je allerlei soorten en maten veren voor een spotprijs! Een belangrijk onderdeel van de trampoline, Trampoline veren zijn de componenten die jou helpen om hoger en hoger te springen. Vervang je veren tijdig voordat ze gaan roesten en zo mogelijk kunnen knappen.  Alle veren in deze outlet zijn ongebruikt en te koop in sets van 10. De lengte van deze veren worden opgemeten van haak tot haak als de trampoline niet op spanning staat. Hou hier rekening mee met het bestellen.

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €199,-

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

0
×