Showroom

Wegens de ontwikkelingen rondom COVID-19 is onze showroom gesloten tot 19 januari 2021.

Ben je op zoek naar een trampoline? Of het nu gaat om een opstaande rechthoekige trampoline of een ronde inground trampoline, bij Etan ben je op de juiste plek. Je wilt natuurlijk wel eerst je trampoline even zien, uitproberen en ervaren. Dit kan bij een van onze partners; zie onze dealer locator of kom naar onze Showroom in Boxtel. Onze specialisten met jarenlange ervaring in de branche kunnen al je vragen beantwoorden en van advies voorzien. Check de video hieronder voor een sfeerimpressie.

Uitproberen

In onze showroom kun je gemakkelijk een Etan trampoline komen uitproberen. Bijna alle modellen staan voor jou klaar om te testen. Dus neem je gezellig het hele gezin mee.

Betaling

Om de veiligheid van ons personeel te kunnen garanderen gaat betaling in onze showroom via de website met IDeal, Credit Card of Paypal of een paylink die naar je word gestuurd via SMS of Email.

Afhalen

Wil jij je nieuwe trampoline nu dezelfde dag nog gaan gebruiken? Dan kun je deze gemakkelijk bij ons komen ophalen. Houd er wel rekening mee dat je genoeg laadruimte hebt, de dozen zijn groot.

Wil je even langskomen in onze showroom om een kijkje te nemen naar ons aanbod? Je bent meer dan welkom! Geef van te voren even een belletje zodat we rekening kunnen houden met je bezoek. Zo is er sowieso iemand beschikbaar om je uitleg en advies te kunnen geven.

Coronamaatregelen

Bij het maken van onze trampolines staat veiligheid altijd voorop. Tijdens deze coronapandemie is dit natuurlijk niet anders. Daarom hebben wij maatregelen getroffen waardoor jij en je kind binnenkort alsnog heerlijk kunnen springen.

Ook op ons kantoor en tijdens de levering van jouw nieuwe trampoline worden de coronamaatregelen, vanuit het RIVM, doorgevoerd.

De meest gestelde vragen omtrent dit onderwerp vind je hieronder.

Is de showroom geopend?

Ja, ook nu is onze showroom gewoon geopend tijdens kantooruren op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. Wij vragen je hiervoor wel eerst even contact met ons op te nemen om te laten weten dat je langs wilt komen. Op deze manier kunnen we tijd voor je vrij maken.

Ook in onze showroom is de regel van 1,5 meter afstand van kracht.

Zit er vertraging in de levertijd?

Wij streven ernaar alle orders dezelfde dag nog te verzenden. Echter kan het door de enorme drukte zo zijn dat er een aantal dagen vertraging zit op je bestelling. Daarnaast is de druk op pakketbezorgers op dit moment ontzettend hoog waardoor ook in het leverproces een enkele dag vertraging kan plaatsvinden. Wij hopen op je begrip.

Is de trampoline ingraafservice nog beschikbaar?

Ja, de trampoline ingraafservice is nog steeds beschikbaar. Ook hier zijn de standaard coronamaatregelen van kracht. Wij vragen je om 1,5 meter afstand te houden tijdens het ingraafproces.

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €99,-

Vandaag besteld, vandaag verzonden

0
×