Trampoline showroom

Ons aanbod aan trampolines in onze showroom in Brabant

Ben je op zoek naar een trampoline? Of het nu gaat om een opstaande rechthoekige trampoline of een ronde ingegraven trampoline, bij Etan ben je op de juiste plek. Je wilt natuurlijk wel eerst je trampoline even zien, uitproberen en ervaren. Dit kan bij een van onze partners; zie onze dealer locator of kom naar onze trampoline showroom in Boxtel. Onze specialisten met jarenlange ervaring in de branche kunnen al je vragen beantwoorden en van advies voorzien. Check de video hieronder voor een sfeerimpressie van onze showroom trampolines.

Ben je op zoek naar een trampoline? Of het nu gaat om een opstaande rechthoekige trampoline of een ronde ingegraven trampoline, bij Etan ben je op de juiste plek. Je wilt natuurlijk wel eerst je trampoline even zien, uitproberen en ervaren.

Dit kan bij een van onze partners; zie onze dealer locator of kom naar onze trampoline showroom in Boxtel. Onze specialisten met jarenlange ervaring in de branche kunnen al je vragen beantwoorden en van advies voorzien. Check de video hieronder voor een sfeerimpressie van onze showroom trampolines.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Inplannen

Uitproberen

In onze trampoline showroom in Brabant kun je gemakkelijk een Etan trampoline komen uitproberen. Bijna alle modellen staan voor jou klaar om te testen. Dus neem je gezellig het hele gezin mee.

Betaling

Om de veiligheid van ons personeel te kunnen garanderen gaat betaling in onze showroom door middel van pinnen, iDEAL, creditcard of PayPal. Contante betaling in de trampoline showroom is niet mogelijk.

Afhalen

Wil jij je nieuwe trampoline nu dezelfde dag nog gaan gebruiken? Dan kun je deze gemakkelijk bij ons komen ophalen. Houd er wel rekening mee dat je genoeg laadruimte hebt, de dozen zijn groot.

Trampoline showroom in Brabant

Wil je even langskomen in onze showroom om een kijkje te nemen naar ons aanbod? Je bent meer dan welkom! Geef van te voren even een belletje zodat we rekening kunnen houden met je bezoek. Zo is er sowieso iemand beschikbaar om je uitleg en advies te kunnen geven.

Ook accessoires te koop in onze showroom

Naast onze trampolines die in de showroom staan, hebben we ook de trampoline onderdelen en trampoline accessoires in de trampoline showroom. Trampoline accessoires zijn onder andere een trampoline beschermhoes, een trampoline trapje voor opstaande trampolines, en een trampoline verankeringsset om je trampoline te beveiligen tegen storm en wind.

Onze services

Bij Etan Trampolines bieden we jou niet alleen een trampoline aan, maar willen we je ook verder helpen met het ingraven van jouw flat to the ground trampoline of het monteren van jouw opstaande trampoline. Laat onze experts jouw nieuwe trampoline ingraven en maak gebruik van Etan’s ingraafservice. Kies je voor een opstaande trampoline, maar heb je geen tijd om deze zelf te monteren? Laat je kinderen niet langer wachten en ga voor Etan’s montageservice. Heb je al een Etan trampoline in de tuin staan, maar is deze beschadigd? Met de reparatieservice van Etan is jouw trampoline weer als nieuw!

Bij Etan Trampolines bieden we jou niet alleen een trampoline aan, maar willen we je ook verder helpen met het ingraven van jouw flat to the ground trampoline of het monteren van jouw opstaande trampoline. Laat onze experts jouw nieuwe trampoline ingraven en maak gebruik van Etan’s trampoline ingraafservice. Kies je voor een opstaande trampoline, maar heb je geen tijd om deze zelf te monteren? Laat je kinderen niet langer wachten en ga voor Etan’s montageservice. Heb je al een Etan trampoline in de tuin staan, maar is deze beschadigd? Met de reparatieservice van Etan is jouw trampoline weer als nieuw!

De voordelen van een trampoline in onze winkel kopen

Waarom zou je een trampoline in een trampoline showroom kopen terwijl je ook vanuit je stoel een trampoline online kunt bestellen? Het grootste voordeel om een trampoline in Etan’s winkel te kopen is dat jij en je kinderen allerlei soorten trampolines kunnen uitproberen. Hierdoor weet je zeker dat de trampoline lekker en fijn springt en geschikt is voor de kinderen. Daarnaast, kan je de kwaliteit van de trampoline bekijken en testen. Is je keuze gevallen op een Etan trampoline, dan kan je deze direct mee naar huis nemen!

Veelgestelde vragen

Is de showroom geopend?

Ja, onze showroom is gewoon geopend tijdens kantooruren op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. Plan hierboven je afspraak in voor veel springplezier!

Zit er vertraging in de levertijd?

Wij streven ernaar alle orders dezelfde dag nog te verzenden. Echter kan het door de enorme drukte zo zijn dat er een aantal dagen vertraging zit op je bestelling. Daarnaast is de druk op pakketbezorgers op dit moment ontzettend hoog waardoor ook in het leverproces een enkele dag vertraging kan plaatsvinden. Wij hopen op je begrip.

Is de trampoline ingraafservice nog beschikbaar?

Ja, de trampoline ingraafservice is nog steeds beschikbaar.

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €99,-

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

0
×