TRAMPOLINE INGRAAFSERVICE

TRAMPOLINE INGRAAFSERVICE

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Uiteraard komt er het een en ander kijken bij het ingraven van een trampoline. Heb je dan ook liever dat je trampoline voor je  ingegraven wordt, dan kunnen wij dat ook voor je verzorgen. Wij hebben een kostenefficiënte oplossing van A tot Z. Wil je alleen het gat gegraven hebben of ook de trampoline opgebouwd hebben? We hebben twee pakketten samengesteld, zodat jij altijd de voor jou gewenste optie erbij hebt zitten.

Onderstaande aanbiedingen gelden uitsluitend op Etan trampolines. Indien je een ander merk trampoline wilt laten ingraven dan is dit mogelijk op aanvraag. Etan trampolines die worden aangekocht in combinatie met de trampoline ingraafservice hebben voorrang.

Pakket 1

Pakket 2

VELEN GINGEN
JE AL VOOR!

BEN JIJ DE
VOLGENDE?

Van toepassing op beide pakketten:

*Uiteenzetting prijs en eventuele extra kosten:

 • Genoemde prijzen zijn exclusief trampoline en exclusief eventuele extra transportkosten (zie 3e punt) en meerwerk.
 • De prijs is inclusief 100km vanaf Ladonkseweg 8, 5281 RN Boxtel gerekend met de snelste route via Google Maps. Meerkilometers worden berekend à € 0,75 per kilometer. Bijvoorbeeld: je woont 125km vanaf Boxtel. De meerprijs wordt dan 25 x € 0,75 = € 18,75.
 • Eilanden alleen op aanvraag: info@etantrampolines.com
 • Indien er niemand aanwezig is op het afgesproken dagdeel en onze monteur kan de werkzaamheden niet uitvoeren, dan wordt er 75% van het totaal te betalen bedrag in rekening gebracht.
 • Onze monteur wacht maximaal een half uur, wachtgeld wordt belast met € 32,50.
 • Annuleren kan kosteloos tot 3 werkdagen voor de afgesproken datum. Bij annuleren binnen 3 werkdagen voor de afgesproken datum, wordt 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
 • Wijzigen van de montagedatum kan kosteloos tot 3 werkdagen voor de afgesproken datum. Bij wijzigingen binnen 3 werkdagen tot 24 uur voor de afgesproken tijd, worden de reeds gemaakte kosten voor een eventuele huur van een container en graafmachine in rekening gebracht à € 250 per onderdeel. Bij wijziging van pakket en/of datum binnen 24 uur voor de afgesproken datum, wordt 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
 • Eventueel meerwerk wordt altijd doorbelast tegen daadwerkelijke kosten. Wanneer het gaat om arbeid, dan wordt dit doorbelast op basis van nacalculatie à € 65 per uur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet voldoen aan de voorwaarden, waardoor onze monteur langer bezig is met het project.
 • Er dient gratis parkeergelegenheid voor de deur/bij de tuin te zijn voor een busje met aanhanger. Indien dit niet het geval is, worden parkeerkosten en eventueel meerwerk berekend op basis van nacalculatie van werkelijke parkeerkosten en arbeid à € 65 per uur.
Locatie en bereikbaarheid:
 • Jouw huis moet bereikbaar zijn voor een busje met aanhanger.
 • De tuin/locatie waar de trampoline geplaatst moet worden, moet bereikbaar zijn voor een graafmachine. Hiervoor is een vlakke doorgang van 90cm nodig. (Let op: dit dient buitenom te kunnen gebeuren; onze monteur gaat niet door het huis heen).
 • De plek waar de trampoline geplaatst wordt, moet vrij zijn van leidingen en andere objecten in de grond. Onze monteur is niet aansprakelijk voor eventuele schades aan objecten die zich in de grond bevinden.
 • De plek moet vrij zijn van eventueel straatwerk of andere objecten. Onze monteur dient direct te kunnen beginnen met zijn werkzaamheden bij aankomst.
 • Montage trampoline geschiedt op de begane grond. Indien de trampoline op een andere verdieping opgebouwd dient te worden, moet dit van te voren aangegeven worden.
 • De trampoline richtlijn geeft aan dat er 2 meter vrije ruimte rond de trampoline moet zijn. Is er minder vrije ruimte, dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor hoogwaterstand. Dit houdt in dat als het gat gegraven is en er water in komt te staan vanwege een hoog grondwaterpeil dat dit niet tot de werkzaamheden van onze monteur/Etan behoort om het gegraven gat watervrij te maken en te houden.
 • Nadat de monteur jouw trampoline heeft opgeleverd en weer is vertrokken is er akkoord gegaan met de manier van plaatsen van de trampoline. Wij zijn hierna niet verantwoordelijk voor eventuele mankementen die achteraf voor kunnen komen. Afgezien van verkeerde montage en productie fouten uiteraard.
 • Indien onze monteur de afgegraven grond ook moet afvoeren, dient er plaats te zijn voor een container van 230 x 150 x 150 cm die voor de deur/bij de tuin kan staan. Indien er gebruik gemaakt wordt van een container, wordt deze geplaatst en afgehaald door een extern bedrijf.
Algemeen:
 • De inground trampoline wordt aangeschaft op deze webshop www.etantrampolines.com (Eurotramp trampolines vallen buiten bovenstaande pakketten).
 • Indien je meerdere services afneemt, zoals het graven van een gat en de opbouw van een trampoline, dan dient dit achtereenvolgens plaats te kunnen vinden.
 • Bij bestelling van onze ingraafservice via onze website verklaar je akkoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

Veelgestelde vragen over

De trampoline ingraafservice

Hoe diep je een trampoline moet ingraven hangt af van verschillende factoren. Zo bepaalt de grootte van de trampoline de diepte en de breedte van het gat. Bijvoorbeeld: een gat voor een 8ft / 244cm trampoline is 55cm diep en 210 cm breed, maar een gat voor een 14ft / 427cm trampoline is 70cm diep en 380 cm breed. De bijgeleverde handleiding geeft je duidelijke instructies over hoe je jouw trampoline stap voor stap ingraaft.
Binnen de trampoline ingraafservice van Etan Trampolines heb je keuze tussen twee pakketten. Zo heb je het pakket van 'A tot Z'; hierbij wordt het hele plaatje geleverd. De trampoline wordt meegenomen, het gat wordt gegraven, de trampoline wordt opgezet en het zand wordt meegenomen. Dit pakket is beschikbaar vanaf €559. Voor meer informatie over de ingraaf opties bij Etan Trampolines klik hier!
Of je nu een opstaande rechthoekige trampoline hebt of een ronde inground trampoline, vrijwel alle trampolines kun je ingraven. Wil je vanaf begin af aan je trampoline ingraven? Kies dan voor een inground trampoline. Dit model is namelijk bedoeld om in te graven. Een opstaande trampoline kan ook ingegraven worden, echter vergt een geheel andere aanpak. Voor meer informatie rondom het ingraven van jouw trampoline, kijk op onze website!
Om een inground trampoline in te graven dien je een komvormig gat te graven onder de trampoline. Let op: dit gat moet niet even groot zijn als de trampoline zelf. Het trampoline frame rust namelijk op de rand van het gat. Zo moet een gat voor een 12ft / 366 cm trampoline 320 cm breed en 70 cm diep zijn. Voor meer informatie over hoe je een trampoline moet ingraven, kijk op onze website!
logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld, vandaag verzonden

0
×