TRAMPOLINE REPARATIESERVICE

TRAMPOLINE REPARATIESERVICE

Een gaatje, scheurtje of mis je een triangel?

Een gaatje, scheurtje of mis je een triangel?

Heb je een gaatje in je springmat of is er een haakje losgegaan, niet getreurd, de meeste problemen kunnen wij oplossen. Om het probleem goed inzichtelijk te krijgen en een prijs te kunnen geven hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Graag het formulier zo volledig mogelijk invullen en de reparatie door middel van beeldmateriaal zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Wat zijn de vervolgstappen?

Zodra je het reparatieformulier hebt ingevuld zal er door een van onze medewerkers contact met je worden opgenomen. Hierin zal een reparatieproduct worden gecommuniceerd wat dient te worden besteld op de website. Zodra de bestelling is geplaatst en de betaling is voldaan zal je een verzendlabel toegestuurd krijgen die je kan gebruiken om het pakket naar ons op te sturen. Het product wordt vervolgens gerepareerd en naar je teruggestuurd. Springen maar!

Wil je weten hoe wij jouw ingevulde gegevens verwerken en opslaan volgens de nieuwe AVG-wet? Ga dan naar onze privacyverklaring.

Reparatieformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 2.

   Wat kost het repareren?

   De tarieven voor de trampoline reparatieservice worden bepaalt aan de hand van de grootte van de reparatie. Zodra je het reparatieformulier hebt ingevuld wordt er door een van onze medewerkers contact met je opgenomen. De tarieven van de reparaties starten vanaf €49 euro. Reparaties die onder de garantie vallen zijn kostenloos.

   *Indien het product niet schoon wordt aangeleverd zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

   Veelgestelde vragen over

   De trampoline reparatieservice

   Veel onderdelen van de trampoline kunnen vaak gerepareerd worden. Echter, is enige ervaring op dit gebied vaak wel handig om het de reparatie goed en netjes uit te voeren. Je wilt natuurlijk niet dat de trampoline springmat alsnog doorscheurt. Als de schade aan de trampoline springmat minimaal is kan je dit vaak gemakkelijk zelf repareren met de trampoline reparatieset van Etan Trampolines. Vergeet niet de mat eerst uit de trampoline te halen!
   Het komt zelden voor dat je de gehele trampoline moet vervangen, vaak is een bepaald onderdeel al meer dan genoeg om er weer jaren tegenaan te kunnen. Het is belangrijk dit te herkennen voordat het te laat is. Hieronder vind je toelichting over de kenmerken waar je op moet letten per onderdeel: - Trampoline beschermrand: is het randkussen verkleurd, gescheurd of is het foam verpulverd? Dan is de rand vaak toe aan vervanging. - Trampoline springmat: is je trampoline mat verkleurd, doffer geworden of zit er een gat in groter dan een 2-euro muntstuk? Dan zul je het springdoek moeten gaan vervangen. - Trampoline veren: de zinke coating van de veren weerhoud ze er vaak van om te gaan roesten. Toch kan het voorkomen dat deze coating er afbladdert en zo roest alsnog kan ontstaan. Is de veer gaan roesten? Kies dan voor veiligheid en vervang de veer.
   Om de kosten goed in kaart te brengen voor de reparatie van jou trampoline beschermrand of trampoline springmat is het belangrijk dat je in het reparatieformulier aangeeft wat de schade is. De kosten variëren namelijk afhankelijk per segment/gat. De kosten starten vanaf €49. Vergeet niet om je trampoline springmat of rand schoon te maken!
   Het is vrij vaak mogelijk om jouw trampoline springmat te laten repareren. Voordat je dit wilt laten doen is het essentieel dat je de volgende punten naloopt: – Het gat in de springmat is kleiner dan een 2 euro muntstuk. Reparatie is mogelijk. – Er zitten meerdere gaten in ter grootte van een 2 euro muntstuk. Het is verstandig om deze te laten beoordelen door een deskundige. – De mat is grijs en dof geworden. De mat zal vervangen moeten worden. WIl je de trampoline springmat laten controleren of inzenden voor reparatie? Vul dan het bovenstaande formulier in.
   logo-etan-2019-footer

   Neem contact met ons op voor advies op maat

   Gratis verzending vanaf €99,-

   Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

   0
   ×