TRAMPOLINE REPARATIESERVICE

TRAMPOLINE REPARATIESERVICE

Een gaatje, scheurtje of mis je een triangel?

Een gaatje, scheurtje of mis je een triangel?

Heb je een gaatje in je springmat of is er een haakje losgegaan, niet getreurd, de meeste problemen kunnen wij oplossen. Om het probleem goed inzichtelijk te krijgen en een prijsofferte te kunnen geven hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Graag ontvangen wij hierbij ook een kopie van de aankoopfactuur en een foto van het probleem, zodat wij dit op voorhand goed kunnen beoordelen.

Wil je weten hoe wij jouw ingevulde gegevens verwerken en opslaan volgens de nieuwe AVG-wet? Ga dan naar onze privacyverklaring.

Reparatieformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Sleep bestanden hierheen of

Tarieven

De onderstaande tabel biedt een overzicht van de tarieven die worden berekend wanneer je een reparatie door ons laat uitvoeren. Indien hier verdere vragen over zijn vragen wij je contact op te nemen met ons.

Product Defect Kosten (incl. BTW) en excl. verzendkosten Schoonmaakkosten*
Trampoline springmat 1 – 10 triangels kapot €22,50.- €15.-
Trampoline springmat 1 gaatje met maximale doorsnee van 3cm €22,50.- €15.-
Trampoline springmat 2 gaatjes met maximale doorsnee van 3cm €27,50.- €15.-
Trampoline springmat 3 gaatjes met maximale doorsnee van 3cm €32,50.- €15.-
Trampoline beschermrand segment naden repareren (1 stuk) €22,50.- €15.-
Trampoline beschermrand segment naden repareren (2 stuks) €27,50.- €15.-
Trampoline beschermrand segment naden repareren (3 stuks) €32,50.- €15.-
Trampoline beschermrand Innersleeve repareren 1 (segment/kant) €22,50.- €15.-
Trampoline beschermrand Innersleeve repareren 2 (segmenten/kanten) €27,50.- €15.-
Trampoline beschermrand Innersleeve repareren 3 (segmenten/kanten) €32,50.- €15.-
Ander product Diverse €45.- per uur op basis van nacalculatie €15.-

*Indien het product niet schoon wordt aangeleverd zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Veelgestelde vragen over

De trampoline reparatieservice

Veel onderdelen van de trampoline kunnen vaak gerepareerd worden. Echter, is enige ervaring op dit gebied vaak wel handig om het de reparatie goed en netjes uit te voeren. Je wilt natuurlijk niet dat de trampoline springmat alsnog doorscheurt. Als de schade aan de trampoline springmat minimaal is kan je dit vaak gemakkelijk zelf repareren met de trampoline reparatieset van Etan Trampolines. Vergeet niet de mat eerst uit de trampoline te halen!
Het komt zelden voor dat je de gehele trampoline moet vervangen, vaak is een bepaald onderdeel al meer dan genoeg om er weer jaren tegenaan te kunnen. Het is belangrijk dit te herkennen voordat het te laat is. Hieronder vind je toelichting over de kenmerken waar je op moet letten per onderdeel: - Trampoline beschermrand: is het randkussen verkleurd, gescheurd of is het foam verpulverd? Dan is de rand vaak toe aan vervanging. - Trampoline springmat: is je trampoline mat verkleurd, doffer geworden of zit er een gat in groter dan een 2-euro muntstuk? Dan zul je het springdoek moeten gaan vervangen. - Trampoline veren: de zinke coating van de veren weerhoud ze er vaak van om te gaan roesten. Toch kan het voorkomen dat deze coating er afbladdert en zo roest alsnog kan ontstaan. Is de veer gaan roesten? Kies dan voor veiligheid en vervang de veer.
Om de kosten goed in kaart te brengen voor de reparatie van jou trampoline beschermrand of trampoline springmat is het belangrijk dat je in het reparatieformulier aangeeft wat de schade is. De kosten variëren namelijk van €22,50 tot €32,50 afhankelijk per segment/gat. Vergeet niet om je trampoline springmat of rand schoon te maken!
Het is vrij vaak mogelijk om jouw trampoline springmat te laten repareren. Voordat je dit wilt laten doen is het essentieel dat je de volgende punten naloopt: – Het gat in de springmat is kleiner dan een 2 euro muntstuk. Reparatie is mogelijk. – Er zitten meerdere gaten in ter grootte van een 2 euro muntstuk. Het is verstandig om deze te laten beoordelen door een deskundige. – De mat is grijs en dof geworden. De mat zal vervangen moeten worden. WIl je de trampoline springmat laten controleren of inzenden voor reparatie? Vul dan het bovenstaande formulier in.
logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld, vandaag verzonden

0
×