TWEEDE KANS

Tweede Kans

De categorie Tweede Kans is een trampoline of trampoline onderdeel dat teruggestuurd of omgeruild is door een klant. Alle geretourneerde trampolines of trampoline onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd en klaargemaakt voor een nieuw avontuur. Het kan ook zijn dat een trampoline of trampoline onderdeel een klein productiefoutje heeft, of dat deze simpelweg niet helemaal meer in nieuwstaat is. Omdat we vinden dat onze Tweede Kans producten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden we ze tegen een gereduceerd tarief aan.

Binnen Etan werken we met grades om de kwaliteit van onze Tweede Kans-producten aan te duiden. Onze experts bekijken de producten uitvoerig en delen aan elk Tweede Kans-product een grade uit. Deze grade wordt bepaald aan de hand van het aantal en de grootte van de gebruikerssporen. Bij Etan Trampolines staan we voor kwaliteit, ook binnen ons Tweede Kans-assortiment!

De categorie Tweede Kans is een trampoline of trampoline onderdeel dat teruggestuurd of omgeruild is door een klant. Omdat we vinden dat onze Tweede Kans producten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden we ze tegen een gereduceerd tarief aan.

Binnen Etan werken we met grades om de kwaliteit van onze Tweede Kans-producten aan te duiden. Onze experts bekijken de producten uitvoerig en delen aan elk Tweede Kans-product een grade uit. Bij Etan Trampolines staan we voor kwaliteit, ook binnen ons Tweede Kans-assortiment!

Let op: het retourneren van een Tweede Kans-product is niet kosteloos. Voor trampolines brengen wij €35,- in rekening, terwijl het retourneren van kleinere pakketten €15,- kost.

Weggooien is zonde! Soms worden trampolines geretourneerd omdat een andere kleur trampoline beter past bij de tuin of dat een maatje groter nét beter is. De keuze is natuurlijk ook reuze, ga je voor een rechthoekige trampoline of een ronde trampoline? Het kan ook zo zijn dat de trampoline alleen uit de verpakking is geweest voor een fotoshoot of in de trampoline showroom heeft gestaan bij Etan Trampolines. Daarom hebben we bij Etan een Tweede Kans assortiment. Per trampoline, trampoline onderdeel of trampoline accessoire vind je een mooie korting. Goed voor de portemonnee en voor het milieu!

Op zoek naar een trampoline of trampoline onderdeel, maar staat dit specifieke product niet in het Tweede Kans assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice, soms duurt het namelijk een aantal dagen voordat deze producten online staan. Heeft u vragen over een bepaald Tweede Kans-product? Schroom dan ook zeker niet om onze klantenservice te contacteren.

Veelgestelde vragen over

Tweede Kans producten

De producten die we aanbieden kunnen allemaal nog jaren mee en zijn absoluut niet defect. Uiteraard bieden wij niet voor niks een gereduceerd tarief aan. Gebruikerssporen, licht of wat zwaarder, zullen ten alle tijden te vinden zijn op deze producten. In de beschrijving van elk product staat precies aangegeven waardoor wij dat product tegen een gereduceerd tarief kunnen aanbieden. Heb je vragen over een product? Schroom dan niet om onze klantenservice te contacteren.
We snappen dat het lastig is om de gebruikerssporen die je in de beschrijving leest goed te kunnen inbeelden. Daardoor is het altijd mogelijk om foto's van de staat van het product te vragen via onze klantenservice. Zij zullen je dan voorzien van al het fotomateriaal dat je nodig hebt. We willen natuurlijk wel de klant bieden wat hij/zij verwacht!
Nee, onze Tweede Kans-producten zijn geen uitlopende producten. Dit zijn enkel en alleen producten die uit de doos geweest zijn, geretourneerd zijn of door andere redenen enkele gebruikerssporen hebben opgelopen. We hebben dezelfde producten vaak nog in absolute nieuwstaat in ons assortiment. Uiteraard wel tegen normaal tarief. Wil je weten welke producten uitlopend zijn? Of ben je op zoek naar nog wat goede deals? Kijk dan op onze Magazijn Uitverkoop-pagina.
logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €199,-

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

0
×