Tweede kans

Tweede kans

De categorie Tweede kans is een trampoline of trampoline onderdeel dat teruggestuurd of omgeruild door een klant. Alle geretourneerde trampolines of trampoline onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd en klaargemaakt voor een nieuw avontuur. Omdat we vinden dat onze Tweede kans producten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden we ze tegen een gereduceerd tarief aan.

Op zoek naar een trampoline of trampoline onderdeel, maar staat dit specifieke product niet in het Tweede keus assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice, soms duurt het namelijk een aantal dagen voordat deze producten online staan.

Weggooien is zonde! Soms worden trampolines geretourneerd omdat een andere kleur trampoline beter past bij de tuin of dat een maatje groter nét beter is. De keuze is natuurlijk ook reuze, ga je voor een rechthoekige trampoline of een ronde trampoline? Het kan ook zo zijn dat de trampoline alleen uit de verpakking is geweest voor een fotoshoot of in de showroom heeft gestaan bij Etan trampolines. Daarom hebben we bij Etan een Tweede keus assortiment. Per trampoline, trampoline onderdeel of trampoline accessoire vind je een mooie korting. Goed voor de portemonnee en voor het milieu.

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €99,-

Vandaag besteld, vandaag verzonden

0
×