Klachten

Klachten

Op alle producten zit garantie op materiaal- en fabricagefouten. De garantietermijnen vind je terug op de productpagina. In het kort komt het erop neer dat je product bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen de garantietermijn en zelfs daarbuiten uiteraard. Mocht een product een defect vertonen binnen de garantietermijn, dan repareren of vervangen we het kosteloos. Om aanspraak te maken op de garantie vragen wij je om onderstaand formulier compleet in te vullen. Wij nemen dan binnen 2 weken contact met je op en vaak veel sneller.

Is het defect buiten de garantietermijn ontstaan of als gevolg van onecht gebruik of bijvoorbeeld storm- of vuurwerkschade? Uiteraard lossen we dat ook graag op voor je. In dit geval valt de reparatie buiten de garantie en worden er kosten in rekening gebracht. Om een reparatie aan te melden, is een compleet ingevuld reparatieformulier stap 1.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 2.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is hier te vinden. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

   logo-etan-2019-footer

   Neem contact met ons op voor advies op maat

   Gratis verzending vanaf €99,-

   Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

   0
   ×