Magazijn uitverkoop

Magazijn uitverkoop

Wil je voor een sterk gereduceerde prijs een trampoline of trampoline accessoire van Etan scoren? Producten uit de magazijn uitverkoop keren niet meer terug in de collectie, en worden dus verkocht tegen lagere prijzen. Sla je slag tijdens onze magazijn uitverkoop zolang de voorraad strekt.

Op zoek naar een trampoline aanbieding of is een trampoline onderdeel toe aan vervanging? Shop dan tijdens onze magazijn uitverkoop om de vertrouwde Etan kwaliteit te krijgen voor de laagste prijs.

Trampoline beschermrand

Vervang je trampoline beschermrand tijdig om de veiligheid van het springen te garanderen. Een beschermrand zorgt er namelijk voor dat de veren bedekt zijn tijdens het trampoline springen. Onze Etan Premium Platinum beschermranden zijn gemaakt van 650 mg sterk Duits PVC en uitgerust met een innersleeve die kinderen ervan weerhoud bij de veren te kunnen.

Trampoline springmat

Ook is het belangrijk om de trampoline springmat in de gaten te houden en tijdig te vervangen. Wordt de trampoline springmat bijvoorbeeld dof of lichter van kleur? Dan is deze toe aan een grondige inspectie en wellicht vervanging of reparatie. Bij een gaatje in het trampoline springdoek, kleiner dan een twee Euro munt, kunnen wij deze maken met onze reparatieservice. Heb je een nieuwe springmat nodig, maar geen idee welke maat je nodig hebt? Neem dan bij twijfel contact op met de klantenservice en wij helpen je de juiste te vinden.

Trampoline accessoires

Bescherm ten slotte je trampoline tegen de weersomstandigheden met trampoline accessoires zoals een trampoline beschermhoes of een trampoline verankeringsset. Deze trampoline accessoires gaan verwering van jouw trampoline tegen waardoor deze langer meegaat. Wacht niet te lang want producten in de uitverkoop keren niet meer terug in het assortiment.

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €199,-

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

0
×