Out of Stock Aanbieding!

Etan Premium trampoline met net 427 cm / 14ft grijs

Oorspronkelijke prijs was: €1,249.00.Huidige prijs is: €899.00.

Uitverkocht

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium trampoline met net 427 cm / 14 ft grijs is de grootste maat van de ronde opstaande trampolines binnen de Etan Premium lijn. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden en bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen met geen mogelijkheid op de harde grond naast de trampoline vallen. De grijze beschermrand is absoluut een lust voor het oog! De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina. Met meer dan 30 jaar ervaring in de trampoline-industrie, geloven we dat ouders en kinderen meer verdienen. Kwaliteit is niet optioneel en daarom hebben wij elk aspect van ons product zelf in de hand. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline een plek in de top van de trampoline markt heeft bemachtigd.

Etan Premium trampoline met net 427 cm / 14ft grijs

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline randkussens worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Mede daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal stond de veiligheid uiteraard ook hoog in het vaandel bij maken van deze randkussens. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. Deze innersleeve zorgt ervoor dat het randkussen en de springmat stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde. Het gevolg hiervan is een betere luchtstroom tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze Permatron is een geweven kunststof van hoge kwaliteit, dat niet rekt en vrij kan bewegen tijdens het springen. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn echter voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hier dus in. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn bestendig tegen vorst en roestvrij. Etan’s unieke Diamond System Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind, ongeacht gewicht, soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 34 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 40.  Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium trampoline met net 427 cm / 14ft grijs
Etan Premium trampoline met net 427 cm / 14ft grijs

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken doen dit anders en bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de springertjes op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner en dat is uiteraard zonde van de ruimte. Etan Trampolines onderscheidt zich hier dus in. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn zeer professioneel getest tot wel 500 kg. Dit is getest door betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Extra informatie

Gewicht 132 kg
Afmetingen 185 × 59 × 70 cm
Aantal veren

96

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

Afmeting randkussen

Ø 427

Afmeting trampoline

Ø 427

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

60

Kleur

Grijs

Lengte veren (mm)

220

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Merk

Etan Premium

Model

Opstaand

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Trampoline vergelijker

 

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker