Etan Premium Gold combi inground trampoline safety net grey
Aanbieding!

Etan Premium Inground trampoline 305 cm / 10ft groen

Oorspronkelijke prijs was: €879.00.Huidige prijs is: €659.00.

Op voorraad | Dit product is weer voorradig vanaf week 21

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline 305 cm / 10ft groen is de één na kleinste maat van de ronde inground trampolines binnen de Etan Premium collectie. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in elke tuin. Doordat de trampoline een klein stukje boven de grond blijft staan, geniet u van optimaal springcomfort en blijft de veiligheid voor kinderen op fietsjes en kruipende kinderen gewaarborgd. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden en bevat echte kwalitatieve materialen. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn afmeting ook ideaal voor de kleinere tuinen. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina, het hart van Europa. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de huidige trampoline markt.

Etan Premium Inground trampoline 305 cm / 10ft groen

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we zonder enige zorgen 5 jaar garantie geven op deze randkussens. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal is de veiligheid ook van essentieel belang bij het maken van de beschermrand. De Etan Premium trampoline randkussens hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de beschermrand en de springmat stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground trampoline randkussens hebben ook een meshrand aan de onderzijde van de beschermrand. Dit heeft een luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline als gevolg. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Let op: Deze beschermrand bestaat uit twee onderdelen: de beschermrand die bovenop de trampoline over de trampoline veren komt te liggen en de afwerkingsrand die aan de zijkant van het trampoline frame gespannen dient te worden.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn roestvrij en vorstbestendig.

Etan’s unieke Diamond System
Bij het Diamond System houdt zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind, ongeacht leeftijd en gewicht soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 35 kilo niet 72 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium Inground trampoline 305 cm / 10ft groen

Extra informatie

Gewicht 55 kg
Afmetingen 161 × 59 × 58 cm
Aantal haringen

6

Aantal veren

72

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

Ø 305

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 260 x 65

Afmeting trampoline

Ø 305

Breedte en dikte randkussen

34 x 3 cm

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

30

Lengte veren (mm)

180

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

100

Merk

Etan Premium

Model

Inground

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Kleur

Groen

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker