Etan Premium Gold trampoline mood photo
Aanbieding!

Etan Premium rechthoekige inground trampoline 281 x 201 cm / 0965 groen

Oorspronkelijke prijs was: €879.00.Huidige prijs is: €659.00.

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Deze Etan Premium Inground trampoline 281×201 cm / 0965 groen is de kleinste rechthoekige inground trampoline binnen de Etan Premium lijn. Doordat je deze trampoline ingraaft past hij perfect in elke tuin. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van Europese standaarden en kwalitatieve materialen. In tegenstelling tot een UltraFlat trampoline, worden inground trampolines op de kuil geplaatst en niet erin. Deze trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn kleinere afmeting overal te plaatsen! De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekend ook geproduceerd aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline tot de top van de trampoline markt behoort.

Etan Premium rechthoekige inground trampoline 281 x 201 cm / 0965 groen

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline randkussens voor inground trampolines worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt dus gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC, hierdoor kan er met veel vertrouwen 5 jaar garantie worden gegeven op deze beschermranden. Een lange tijd! Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat de veiligheid ook hoog in het vaandel bij het maken van deze beschermrand. De Etan Premium trampoline randkussens hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de beschermrand en de springmat veel beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren komen. Daarnaast hebben de Etan Premium inground trampoline beschermranden een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Dit zorgt ervoor dat er een betere luchtstroom tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline ontstaat. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Etan’s unieke diamond system in de springmat

De Etan Premium trampoline springmatten worden gemaakt van kwalitatief Permatron. Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt maar vrij kan bewegen tijdens het springen. De trampoline springdoeken beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten onderscheiden zich hiervan en zijn voorzien van kunststof triangels. Deze wordengemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn vorstbestendig en roestvrij.

Wat houdt het Diamond System precies in?
Het Diamond System betekent dat de openingen in de triangel om en om rond en ovaal zijn. Hierdoor kan elk kind, ongeacht gewicht en leeftijd soepel springen en hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren op een ander moment, een fractie van een seconde na elkaar, geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 20 kilo niet 52 veren in een keer uit te laten rekken. Soepel springen is dus gegarandeerd!

Etan Premium rechthoekige inground trampoline 281 x 201 cm / 0965 groen

Extra informatie

Gewicht 59 kg
Afmetingen 186 × 65 × 64 cm
Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Lengte veren (mm)

180

Adviesleeftijd

3

Afmeting te graven gat (cm)

230 x 150 x 40 cm

Breedte en dikte randkussen

34 x 3 cm

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

60

Aantal veren

52

Max. gebruikersgewicht (kg)

75

Aantal haringen

4

Materiaal springmat

Permatron

Merk

Etan Premium

Model

Inground

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rechthoekig

Vulling randkussen

EPE foam

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Afmeting trampoline

281 x 201 cm

Kleur

Groen

Afmeting randkussen

281 x 201 cm

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker