Aanbieding!

Etan Premium Inground trampoline met net 366 cm / 12ft grijs

Oorspronkelijke prijs was: €1,099.00.Huidige prijs is: €819.00.

Op voorraad | Dit product is weer voorradig vanaf week 21

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline met net 366 cm / 12ft grijs is de één na grootste maat van de ronde inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in menig tuin. Deze trampoline bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen en is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden. De combinatie van een ingegraven trampoline met een veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming, je kan nooit naast de trampoline landen en de valhoogte wordt geminimaliseerd. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline zeer eenvoudig in te graven en echt een lust voor het oog. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium Inground trampoline met net 366 cm / 12ft grijs

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat ook de veiligheid erg hoog in het vaandel bij het maken van het randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het randkussen en het springdoek stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. Extra veilig dus! De Etan Premium inground trampoline randkussens hebben ook een meshrand aan de onderzijde van de beschermrand. Dit resulteert in een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Zo wordt het klapperen van het randkussen, tijdens het springen, weerhouden.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springmatten worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springdoeken beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels. Deze zijn bestendig tegen vorst, roestvrij en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System.

Etan’s unieke Diamond System
Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind soepel springen en erg hoge sprongen maken, ongeacht zijn/haar gewicht of leeftijd. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar telkens een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80, maar slechts 40 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium Inground trampoline met net 366 cm / 12ft grijs
Etan Premium Inground trampoline met net 366 cm / 12ft grijs

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

Bij de Etan Premium trampolines worden de veiligheidsnetten bevestigt aan de buitenzijde van het trampoline frame. Dit in tegenstelling tot andere trampolinemerken, die het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand bevestigen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de springers op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook het randkussen beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. De Etan Premium trampolines onderscheiden zich dus. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn uiterst professioneel getest tot wel 500 kg. Dit is gedaan door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Extra informatie

Gewicht 97 kg
Afmetingen 148 × 59 × 64 cm
Lengte veren (mm)

220

Inclusief Veiligheidsnet

1

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Vulling randkussen

EPE foam

Vorm trampoline

rond

Producent

Etan d.o.o.

Model

Inground

Merk

Etan Premium

Materiaal springmat

Permatron

Aantal veren

80

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Aantal haringen

8

Kleur

Grijs

Geschatte montagetijd

60

Geproduceerd in

Europa

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Afmeting trampoline

Ø 366

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 320 x 70

Afmeting randkussen

Ø 366

Adviesleeftijd

3

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker