Aanbieding!

Etan Premium Inground trampoline met net 244 cm / 08ft grijs

Oorspronkelijke prijs was: €879.00.Huidige prijs is: €639.00.

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Deze Etan Premium inground trampoline met net 244 cm / 08ft in de kleur grijs is de kleinste inground trampoline binnen de Etan Premium lijn met trampoline veiligheidsnet. Door de grijze rand en kleine maat past hij vrijwel in elke moderne tuin. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van Europese standaarden en kwalitatieve materialen. In tegenstelling tot een UltraFlat trampoline, worden inground trampolines op de kuil geplaatst en niet erin. Dit betekent dat deze inground trampoline ongeveer 23 cm boven het gat uitsteekt. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen productie faciliteit in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekend ook geproduceerd aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit voorop! Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline tot de high-end van de trampoline markt behoort.

Etan Premium Inground trampoline met net 244 cm / 08ft grijs

De beschermrand gemaakt van Extra sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline beschermranden voor inground trampolines worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van dit hoogwaardige PVC kan er met veel vertrouwen maar liefst 5 jaar garantie worden gegeven op deze randkussens. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal, wordt deze rand gemaakt met veiligheid in het achterhoofd. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van het randkussen. De innersleeve zorgt er namelijk voor dat de beschermrand en het springdoek beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kleinste springertjes met geen mogelijkheid bij de trampoline veren komen. Tevens hebben de Etan Premium inground trampoline randkussens een meshrand aan de onderzijde van de rand. Dit zorgt ervoor dat er een betere luchtstroom tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline ontstaat. Dit weerhoudt de rand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Etan’s unieke diamond system in de springmat

De Etan Premium Trampoline springdoeken worden gemaakt van kwalitatief Permatron. Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt maar vrij kan bewegen tijdens het springen. De Trampoline springdoeken beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de springmat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten daarentegen zijn voorzien van kunststof triangels. Deze zijn vorstbestendig, roestvrij en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System. Het Diamond System. Wat houdt dit in? Het Diamond System betekent dat de openingen in de triangel om en om ovaal en rond zijn. Hierdoor kan elk kind, ongeacht leeftijd en gewicht soepel springen en hoge sprongen maken. Omdat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren op een ander moment, een fractie van een seconde na elkaar, uitgerekt. Zo hoeft een jongen van 20 kilo niet 88 veren in een keer uit te laten rekken. Soepel springen voor elk kind!

Etan Premium Inground trampoline met net 244 cm / 08ft grijs
Etan Premium Inground trampoline met net 244 cm / 08ft grijs

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Een groot deel van de trampolinemerken hebben het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het trampoline randkussen bevestigt. Hierdoor komt het echter vaak voor dat springers op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline flink beperkt. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. Wist je dat onze Etan Premium veiligheidsnetten getest zijn tot wel 500 kg. Hoe hebben ze dit gedaan? Door een gigantische betonnen bal in het net te werpen. zo weten wij zeker dat jij wordt opgevangen.

Extra informatie

Gewicht 65 kg
Afmetingen 132 × 50 × 60 cm
Kleur

Grijs

Vulling randkussen

EPE foam

Vorm trampoline

rond

Producent

Etan d.o.o.

Model

Inground

Merk

Etan Premium

Max. gebruikersgewicht (kg)

50

Materiaal springmat

Permatron

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Lengte veren (mm)

180

Aantal veren

60

Aantal haringen

6

Geschatte montagetijd

60

Afmeting trampoline

Ø 244

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

Ø 244

Geproduceerd in

Europa

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 210 x 55

Breedte en dikte randkussen

34 x 3 cm

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker