Veren Outlet

Veren Outlet

Trampoline veren zijn er in ontzettend veel vormen, maten en kwaliteiten. Op deze pagina, vind je ongebruikte trampoline veren die voor een mooi prijsje weg mogen. Om erachter te komen welke trampoline veren jij hebt en die aan vervanging toe zijn dien je een veer uit de trampoline te halen en op te meten van haak tot haak. Komt jouw veer overeen met een van onze veren uit de veren outlet? Dan is de kans zeer groot dat deze uitwisselbaar zijn.

Op zoek naar trampoline veren omdat je oude zijn toe aan vervanging? Shop dan tijdens onze veren outlet om de vertrouwde Etan kwaliteit te krijgen voor de laagste prijs. Wacht niet te lang want producten in de veren outlet keren niet meer terug in het assortiment. Dus op = ook echt op.

Trampoline veren in vele soorten en maten

Ondanks dat ze allemaal op elkaar lijken, zit er veel verschil tussen trampoline veren. Zijn het conische veren of volledige rechte veren, er zit toch behoorlijk wat verschil in. Tevens is het kwaliteit en/of de coating van de veer bepalend voor zijn levensduur. Zo zijn voornamelijk de goedkopere veren gecoat in een zinkbad. Dit bad zorgt ervoor dat de veer volledig roestbestendig wordt. Maar let wel op, in de loop der jaren kan deze coating er afbladderen. Zodra deze ijzeren veer niet meer gecoat is wordt deze vatbaar voor roest. Roest kan erge gevolgen hebben voor trampoline veren.

Roest is de boosdoener voor trampoline veren

Zodra de trampoline veer is gaan roesten wordt deze nog vatbaarder voor de weersomstandigheden. Zo kan deze roest zorgen voor kleine scheurtjes in de veer waar vervolgens vocht en water in kan lopen. Zodra het jaar op zijn einde raakt en de vorst weer op begint te komen kan deze vorst ervoor zorgen dat het vocht gaat bevriezen. Zodra vocht of water bevriest gaat dit uitzetten. Hier begint het gevaarlijk te worden, want deze scheuren kunnen met goede vorst uiteindelijk openklappen waardoor de veer kan breken.

Trampoline veren verwerkt met zink is de oplossing

Als oplossing voor dit probleem zijn de wat duurdere veren verwerkt met zinc. Tijdens de productie van het staal van deze veren wordt er zinc verwerkt. Doordat zinc in het staal verwerkt is inplaats van als coating eroverheen word gedaan wordt deze volledig roestbestendig. Dit verlengt de levensduur van de veer aanzienlijk en vergroot de veiligheid tijdens gebruik. Dit resulteert er wel in dat de prijs van deze veren vaak wat hoger ligt dan de veren met een coating. Op de lange termijn zullen deze veren zijn geld absoluut opleveren. Kies voor de lange termijn en kies voor kwaliteit!

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €199,-

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

0
×