Levering en verzending

Levering en verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor bestellingen onder de €199,-
Gratis voor bestellingen boven de €199,-

Levering van pakketten verloopt via de pakketbezorger van DPD of DHL, je ontvangt een e-mail van Wuunder over de verwachte levertijd.

Grote pakketten, zoals trampolines, worden geleverd via de transportservice van Spreuwel Transport. Op de dag voor levering kun je vanaf 21.00u kijken op de website van van Spreuwel voor het verwachte aflevertijdtip.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor leveringen buiten Nederland maken wij gebruik van de transportservice; Dachser voor de verzending van grote pakketten, zoals trampolines. De looptijd hiervan bedraagt 2 tot 5 werkdagen. Bij aanlevering van een e-mailadres ontvang je een track and trace code waarmee de bestelling gevolgd kan worden.

De verzending van kleinere pakketten gaat via DPD of DHL. Je ontvangt een e-mail met de verwachte levertijd.

Voor België worden de volgende verzendkosten gehanteerd:
€ 9,95 voor bestellingen onder de €199,-
Gratis levering voor bestellingen boven de €199,-

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €199,-

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

0
×