TRAMPOLINE MONTAGESERVICE

TRAMPOLINE MONTAGESERVICE

Je nieuwe trampoline vakkundig en snel laten monteren

Je nieuwe trampoline vakkundig en snel laten monteren

Geen tijd kwijt aan het installeren van de trampoline en de kids zo snel mogelijk veilig kunnen laten springen. Heerlijk toch! Na veelvuldige aanvragen hebben wij onze montageservice in het leven geroepen om zo nog meer mensen blij te maken, daar houden we van.

Uiteraard is een trampoline zelf opbouwen ook goed zelf te doen. Ben je benieuwd hoe? Kijk dan eens op een productpagina naar een handleiding. Hieronder vind je ons montageservice pakket, dit servicepakket is van toepassing voor alleen de opbouw van een trampoline. Ben je voornemens om een inground trampoline te kopen en wil je deze ook laten ingraven, ga dan naar onze pagina “Ingraafservice trampolines“.

Trampoline Montageservice

Het pakket

Montageservice

Inhoud

Montageservice

 1. Een afspraak wordt binnen 3 werkdagen ingepland;
 2. Onze monteur neemt de trampoline mee;
 3. Trampoline inclusief evt. veiligheidsnet wordt opgebouwd
 4. Alles wordt netjes en springklaar achtergelaten;
 5. Binnen 10 werkdagen mogelijk.

Trampoline montageservice €199,-

Uiteenzetting van prijzen en kosten:

Uiteenzetting van prijzen en kosten:

 • Prijzen zijn exclusief de aanschafprijs van de trampoline en meerwerk zoals hieronder beschreven.
 • De (inground) trampoline wordt aangeschaft op deze webshop www.etantrampolines.com (Eurotramp trampolines vallen buiten dit pakket).
 • Eilandleveringen alleen op aanvraag: info@etantrampolines.com
 • Indien er niemand aanwezig is op het afgesproken dagdeel en onze monteur kan de werkzaamheden niet uitvoeren, dan wordt er 50% van het totaal te betalen bedrag in rekening gebracht.
 • Onze monteur wacht maximaal een half uur, wachtgeld wordt belast met € 32,50.
 • Er dient gratis parkeergelegenheid voor de deur/bij de tuin te zijn voor een busje met aanhanger. Indien dit niet het geval is, worden parkeerkosten en eventueel meerwerk berekend op basis van nacalculatie van werkelijke parkeerkosten en arbeid à € 65 per uur.
 • Meerwerk wordt altijd doorbelast tegen daadwerkelijke kosten. Wanneer het gaat om arbeid, dan wordt dit doorbelast op basis van nacalculatie à € 65 per uur. Dit kan gebeuren als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan.
 • Annuleren kan kosteloos tot 2 werkdagen voor de afgesproken datum. Bij annuleren binnen 2 werkdagen voor de afgesproken datum, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
 • Wijzigen kan kosteloos tot 2 werkdagen voor de afgesproken datum. Bij wijziging binnen 2 dagen tot 24 uur voor de afgesproken tijd, wordt er 50% van het totaalbedrag extra in rekening gebracht. Bij wijziging van pakket en/of datum binnen 24 uur voor de afgesproken tijd, dan wordt er 50% van het totaalbedrag extra in rekening gebracht.

Locatie en bereikbaarheid

 • De plek waar de trampoline komt te staan moet vrij zijn van objecten. Onze monteur dient bij aankomst direct te kunnen beginnen met zijn werkzaamheden.
 • Montage van de trampoline geschiedt op de begane grond. Indien de trampoline op een andere verdieping opgebouwd dient te worden, dan dient dit van te voren aangegeven te worden.
 • Jouw huis moet bereikbaar zijn voor een busje met aanhanger

Algemeen

 • Indien je een Inground trampoline alleen wilt laten opbouwen, dan dient het gat gegraven te zijn voor aankomst van onze monteur. Indien dit niet het geval is, kan de monteur de trampoline niet op de juiste manier verankeren. Doe je het graafwerk zelf? Met onze ingraafinstructies graaf je het juiste gat voor jouw toekomstige trampoline.
 • Bij bestelling van een montage- of ingraafpakket ga je akkoord met bovenstaande en onze algemene voorwaarden.
logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €199,-

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

0
×