Etan Premium Gold combi inground trampoline safety net grey
Out of Stock Aanbieding!

Etan Premium rechthoekige inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs

Oorspronkelijke prijs was: €1,099.00.Huidige prijs is: €819.00.

Uitverkocht

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs is de middelste maat van de rechthoekige inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat de Etan 1075 is ingegraven past hij perfect in menig tuin. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet op de harde grond naast de trampoline vallen. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van Europese standaarden en bevat echte kwalitatieve materialen. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze Etan 1075 trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn afmeting ideaal voor vrijwel elke tuin. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium rechthoekige inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we met een gerust hart 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal stond uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Zo is er een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit weerhoudt de beschermrand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn vorstbestendig en roesten niet.

Etan’s unieke Diamond System
Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind, ongeacht gewicht en leeftijd soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium rechthoekige inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs
Etan Premium rechthoekige inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het trampoline randkussen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline randkussen en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn getest tot wel 500 kg. Dit is getest door betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Extra informatie

Gewicht 101 kg
Afmetingen 200 × 65 × 63 cm
Aantal haringen

4

Geschatte montagetijd

60

Adviesleeftijd

3

Afmeting te graven gat (cm)

260 x 180 x 70 cm

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Aantal veren

80

Kleur

Grijs

Lengte veren (mm)

220

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Merk

Etan Premium

Model

Inground

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rechthoekig

Vulling randkussen

EPE foam

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Afmeting trampoline

310 x 232 cm

Afmeting randkussen

310 x 232 cm

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.