Aanbieding!

Etan Premium Inground trampoline met net deluxe 305 cm / 10ft grijs

599.00

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline met net deluxe 305 cm / 10ft grijs is de één na kleinste maat van de ronde inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in menig tuin. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet naast de trampoline vallen. Deze trampoline bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen en is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline is door zijn afmeting ook ideaal voor de kleinere tuinen en zeer eenvoudig in te graven. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de huidige trampoline markt.

Etan Premium Inground trampoline met net deluxe 305 cm / 10ft grijs

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline randkussens worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we met een gerust hart 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal is de veiligheid ook van essentieel belang bij het maken van de beschermrand. De Etan Premium trampoline randkussens hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en de beschermrand aanzienlijk beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground trampoline randkussens hebben ook een meshrand aan de onderzijde van de beschermrand. Zo krijg je een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit zorgt ervoor dat het randkussen niet gaat klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze zijn bestendig tegen vorst, roesten niet en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System. Etan’s unieke Diamond System Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind, ongeacht leeftijd en/of gewicht soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 72 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium Inground trampoline met net deluxe 305 cm / 10ft grijs
Etan Premium Inground trampoline met net deluxe 305 cm / 10ft grijs

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De veiligheidsnetten van de Etan Premium trampolines worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Etan onderscheidt zich hiermee van andere trampolinemerken. Deze bevestigen het veiligheidsnet namelijk aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook het randkussen beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline flink beperkt. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn professioneel getest tot wel 500 kg. Dit is gedaan met een betonnen bal van dit gewicht, die langzaam op de springmat is laten liggen.

Extra informatie

Gewicht 77 kg
Afmetingen 171 × 59 × 60 cm
Aantal haringen

6

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Inclusief Veiligheidsnet

1

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Diamond System springmat

1

Vulling randkussen

EPE foam

Vorm trampoline

rond

Producent

Etan d.o.o.

Model

Inground

Merk

Etan Premium

Max. gebruikersgewicht (kg)

100

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Aantal veren

72

Kleur

Grijs

Geschatte montagetijd

60

Geproduceerd in

Europa

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Afmeting trampoline

Ø 305

Afmeting te graven gat (cm)

260 x 180 x 70 cm

Afmeting randkussen

Ø 305

Adviesleeftijd

3

Veerbescherming randkussen

1

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker