Etan Premium Gold Inground trampoline 305 cm / 10ft grijs

649,00

Op voorraad

    • 599 €
    • 899 €
    • 149 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

De gemakkelijk in te graven Inground trampoline van Etan Premium heeft alles in zich om kinderen een hoop plezier te laten beleven, zonder dat je er omkijken naar hebt! Een extra dikke beschermrand, die volledig en gelijkmatig gevuld is met foam zorgt voor veilig springplezier.

Deze beschermrand bevat ook een extra binnensleeve die op de springmat rust en ervoor zorgt dat handen en voeten niet bij de veren kunnen komen tijdens het springen.

De trampolines worden gemaakt in eigen fabriek in Europa met gebruik van duurzame materialen en met onze 30 jaar expertise erin verwerkt. Zo bevat de Etan Premium lijn het unieke Diamond System dat zorgt voor een sublieme springervaring. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd.

Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker. In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit conische veren, met zink verwerkt in het staal, blijft de sprongkracht behouden. Hierdoor springt iedereen makkelijk tot grote hoogtes op een Etan Premium trampoline. Deze trampoline is verkrijgbaar in groen en in antraciet grijs.

Extra informatie

Gewicht 55 kg
Afmetingen 161 × 59 × 58 cm
Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Kleur

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen