Aanbieding!

Etan Hi-Flyer trampoline met net 244 cm / 08ft groen

Oorspronkelijke prijs was: €449.00.Huidige prijs is: €299.00.

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een mooie trampoline, voor een mooiere prijs

De Etan Hi-Flyer trampoline met net 266 cm / 08ft in de kleur groen is de één na kleinste ronde trampoline binnen de Etan Hi-Flyer lijn. Door zijn groene kleur wordt deze trampoline volledig in je tuin opgenomen en zorgt voor een zeer nette uitstraling. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de kinderen met geen mogelijkheid op de harde grond naast de trampoline kunnen vallen. Deze populaire opstaande trampoline zorgt voor jarenlang speelplezier voor zowel jong als oud. Een opstaande trampoline wordt niet ingegraven en kan je dus makkelijk verplaatsen in de tuin. Ben jij er al klaar voor om urenlang op je nieuwe Etan Hi-Flyer trampoline te springen? Trek je schoenen maar snel uit en ervaar het vandaag nog!

Etan Hi-Flyer trampoline met net 244 cm / 08ft groen

Een trampoline beschermrand die de veren bedekt

Het trampoline randkussen zorgt ervoor dat de veren tijdens het springen te allen tijde bedekt zijn. Doordat deze trampoline beschermrand gemaakt is van PVC blijft hij erg lang netjes en scheurt hij niet. De rand heeft een dikte van 3cm, erg dik voor zijn prijsklasse. De Etan Hi-Flyer trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van 2 jaar. De Etan Hi-Flyer inground trampoline beschermranden hebben meshgaten aan de onderzijde van de rand. Dit zorgt voor een optimale luchtverplaatsing tijdens het springen. Tevens beschikken deze randen over gaten in de rand. In deze openingen worden de veiligheidsnet palen gestoken ter bevestiging van het trampoline veiligheidsnet.

Conisch stalen veren met een zink coating

De Etan Hi-Flyer trampoline veren zijn gemaakt van erg stevig staal en worden in een bad van zink ondergestopt. Door deze zinke coating gaan de stalen veren niet roesten. Het staal van de trampoline kan wel worden blootgesteld aan vocht en vorst, ondanks dat deze bedekt worden door de trampoline springmat en trampoline beschermrand. De Etan Hi-Flyer veren hebben een lengte van 17,5 cm en beschikken over zowel een lange als een korte haak. De korte haak gaat aan de triangel en de lange haak wordt in het frame gemonteerd. De onderdelen van deze trampoline zijn ook los verkrijgbaar.

Etan Hi-Flyer trampoline met net 244 cm / 08ft groen
Etan Hi-Flyer trampoline met net 244 cm / 08ft groen

Een intern trampoline veiligheidsnet voor iedere val

Bij de Etan Hi-Flyer trampolines worden de trampoline veiligheidsnetten exact op maat gemaakt om te passen op de desbetreffende trampoline. Het trampoline veiligheidsnet wordt aan de buitenzijde van de trampoline springmat bevestigt en vervolgens over de veiligheidsnet palen geschoven. Het net van het trampoline veiligheidsnet heeft aan de onderzijde een extra flap. Ook zit deze flap aan de bovenzijde van de trampoline springmat van de trampoline. Deze worden aan elkaar vastgemaakt met een bijgeleverde veter. Hierdoor worden de springmat en het veiligheidsnet naadloos aan elkaar verbonden. Zo kunnen de handen en voeten van de springer met geen mogelijkheid bij de trampoline veren komen en gebeuren er geen ongelukken.

Extra informatie

Gewicht 58 kg
Afmetingen 132 × 47 × 53 cm
Inclusief Veiligheidsnet

1

Afmeting randkussen

Ø 244

Afmeting trampoline

Ø 244

Buisdiameter

Ø 45 x 1,5

Garantie overige onderdelen

2 jaar

Garantie randkussen

2 jaar

Garantie springmat

2 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 8 jaar, anders 5 jaar

Geproduceerd in

Azië

Geschatte montagetijd

60

Aantal veren

48

Vulling randkussen

EPE foam

Adviesleeftijd

3

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

PVC / PE

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

50

Merk

Etan Hi-Flyer

Veerbescherming randkussen

1

Vorm trampoline

rond

Model

Opstaand

Kleur

Groen

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding