Etan Premium Gold trampoline met net 305 cm / 10ft groen

999,00

Op voorraad

    • vanaf 199 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

De Etan Premium Gold trampoline met net behoort tot de trampolines van de hoogste kwaliteit in de markt. De dikke groene beschermrand heeft een garantie van wel 5 jaar en heeft een innersleeve, waardoor deze extra veilig is. De innersleeve ligt op de springmat en zorgt ervoor dat kinderen niet bij de veren kunnen komen.

Alle Etan Premium Gold trampolines worden geproduceerd in Europa met duurzame Europese producten. Naast veiligheid blinkt deze trampoline ook uit in springcomfort.

De Etan Premium lijn bevat het unieke Diamond System. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker.

In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit conische veren, waarbij zink in het staal van de veren verwerkt zit, blijft de sprongkracht behouden. Hierdoor springt iedereen makkelijk tot grote hoogtes op een Etan Premium trampoline. Deze combi trampoline wordt geleverd compleet met veiligheidsnet en trapje en is verkrijgbaar in groen en in antraciet grijs.

Soepele veren, een valdempende rand en een stevig veiligheidsnet; niets staat het springplezier van kinderen nog in de weg.

Extra informatie

Gewicht 87 kg
Afmetingen 176 × 59 × 60 cm
Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting trampoline

Garantie overige onderdelen

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Max. gebruikersgewicht (kg)

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen

Inground