Aanbieding!

Etan Premium Inground trampoline 427 cm / 14ft groen

Oorspronkelijke prijs was: €1,149.00.Huidige prijs is: €859.00.

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline 427 cm / 14ft groen is de grootste maat van de ronde inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in menig tuin. Deze trampoline bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen en is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden. Inground trampolines bieden een hoog springcomfort, een veilige speelplek en een hoge kwaliteit zodat je jarenlang verzekerd bent van een top trampoline. In tegenstelling tot een Ultraflat trampoline wordt de inground trampoline op de kuil geplaatst en niet erin. Deze trampoline zeer eenvoudig in te graven en echt een lust voor het oog. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium Inground trampoline 427 cm / 14ft groen

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat ook de veiligheid erg hoog in het vaandel bij het maken van het randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het randkussen en het springdoek stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Dit resulteert in een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Zo wordt het klapperen van het randkussen tijdens het springen weerhouden.

Let op: Deze beschermrand bestaat uit twee onderdelen: de beschermrand die bovenop de trampoline over de trampoline veren komt te liggen en de afwerkingsrand die aan de zijkant van het trampoline frame gespannen dient te worden.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springdoeken zijn voorzien van kunststof triangels. Deze zijn roestvrij, bestendig tegen vorst en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System.

Etan’s unieke Diamond System
Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om ovaal en rond. Hierdoor kan elk kind soepel springen en erg hoge sprongen maken, ongeacht het gewicht of de leeftijd van het kind. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar telkens een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80, maar slechts 40 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium Inground trampoline 427 cm / 14ft groen

Extra informatie

Gewicht 78 kg
Afmetingen 170 × 59 × 61 cm
Aantal haringen

8

Aantal veren

96

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

Ø 427

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 380 x 70

Afmeting trampoline

Ø 427

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

30

Lengte veren (mm)

220

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Merk

Etan Premium

Model

Inground

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Kleur

Groen

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker