Trampoline ingraafservice, wat zijn de mogelijkheden?

 In Niet gecategoriseerd

Heb je plannen om een inground trampoline aan te schaffen, maar heb je geen tijd en/of zin om zelf te graven en de trampoline te monteren? Dan is de Etan trampoline ingraafservice echt iets voor jou! Heb je al een opstaande Etan Hi-Flyer of Etan Premium trampoline in bezit, maar wil je deze alsnog laten ingraven? Dat kan! Het is echter geen reguliere ingraafklus, dus neem even contact op met onze klantenservice. Na het contact staan onze professionals voor je klaar om ook dit klusje te klaren.

Etan heeft echte experts in huis met jarenlange ervaring in het monteren en ingraven van trampolines. Naast ons schappelijke tarief is de trampoline ingraafservice in heel Nederland beschikbaar. Tel daarbij op dat er geen voorrijkosten en/of meerkosten gerekend worden en dat de hele klus geklaard wordt van A tot Z. Klinkt goed toch?

Maar wat moet ik me voorstellen bij zo’n trampoline ingraafservice zal je vast denken? Dat kunnen we je gemakkelijk uitleggen.

  1. Ons ingraafteam neemt je trampoline mee naar de afgesproken locatie.
  2. Er wordt een accuraat gat gegraven zodat de trampoline er goed op kan worden gemonteerd.
  3. Als laatste bouwen ze de trampoline (incl. eventueel trampoline veiligheidsnet) op en laten ze alles netjes en springklaar achter. Mocht je al in het bezit zijn van een opstaande trampoline dan wordt deze vakkundig afgebroken en op weer op maat opgebouwd.

Daarbij is er zelfs een optie met zandafvoer. Zo blijf je niet met een berg zand achter en hoef je na de bestelling nergens meer over na te denken. We bellen je al binnen drie werkdagen om een afspraak in te plannen. De kinderen kunnen zo zeer snel genieten van een strak ingegraven trampoline.

Naast de trampolines van Etan kun je ook trampolines van andere merken laten ingraven door onze deskundigen. Onder andere BERG, Salta, Avyna en EXIT trampolines zijn niet onbekend bij ons ingraafteam, daardoor blijft de kwaliteit van de service exact hetzelfde. De prijs voor het ingraven van een niet-Etan trampoline is op basis van een nacalculatie. Vul gewoon even het contactformulier in op onze website en je zult spoedig een respons ontvangen.

Mocht je al overtuigd zijn om het ingraven van je trampoline aan het Etan ingraafserviceteam over te laten, dan willen we je graag voorstellen aan de man die hoogstwaarschijnlijk binnenkort voor je deur staat.

De man bovenaan het blogbericht (zie foto) is John, het gezicht van onze ingraafservice. John heeft al heel wat jaren ervaring met het ingraven en monteren van trampolines en geen enkele situatie is hem dan ook vreemd. Klanten beschouwen John als een vriendelijke, betrouwbare en vooral deskundige man die erg nauwkeurig werk levert. Hij kijkt er naar uit om jouw trampoline te komen ingraven.

Wil je nog meer informatie over onze ingraafservice? Bekijk dan de ingraafservicepagina op onze website. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, schroom dan niet om onze klantenservice te bellen. Zij zullen je voorzien van passend advies.

 

Recommended Posts
0
×