Etan Premium versus Etan Hi-Flyer, welke is het meest geschikt voor jou?

 In Niet gecategoriseerd

Het kiezen van de juiste trampoline voor jou is een lastig karweitje, vooral als er verschillende lijnen zijn. Een goede reden om onze twee lijnen, Etan Premium en Etan Hi-Flyer, met elkaar te vergelijken. Handig toch? Zo kun jij in de toekomst een goede keuze maken.

Etan Premium

De Etan Premium trampolines worden volledig geproduceerd in Europa. De trampoline beschermrand is gemaakt van sterk Duits PVC en heeft een dubbele padding. Ook bevat de trampoline beschermrand een extra innersleeve aan de binnenzijde van het randkussen. Dit zorgt ervoor dat de beschermrand beter aansluit op de trampoline springmat. Dit, in combinatie met de extra flap aan de trampoline beschermrand die over de veren ligt, zorgt ervoor dat kinderen niet met handen en voeten bij de veren kunnen komen. Daarnaast heeft de Etan Premium hoogwaardige Nederlandse trampoline veren, een sterk trampoline frame en een extern trampoline veiligheidsnet.

Het unieke Diamond System, wat de traditionele ijzeren triangels vervangt voor kunststof triangels, zorgt voor krachtige en gecontroleerde sprongen. Tijdens de sprong worden de veren niet allemaal tegelijk getriggerd, maar een fractie van een seconde na elkaar. Hierdoor kan zowel een kindje van 20kg als een volwassen persoon soepel springen. Dit is een positieve verandering ten opzichte van trampolines zonder een Diamond System.

De Etan Premium trampolines zijn beschikbaar in ronde en rechthoekige trampolines, zowel opstaand als ingegraven trampolines.

Etan Hi-Flyer

De trampolines uit deze lijn zijn perfect voor beginnende springers die nieuw zijn met trampolinespringen. De Etan Hi-Flyer trampolines zijn uniek in hun prijsklasse en worden dan ook gezien als een instapmodel met prima prijs-kwaliteitverhouding. De Etan Hi-Flyer randkussens zijn dikker in vergelijking met andere trampoline aanbieders in deze prijsklasse. Dit zorgt voor een goede valdemping. Opstaande Etan Hi-Flyer trampolines worden geleverd inclusief trampoline trapje.

Ook de Etan Hi-Flyer trampolines zijn beschikbaar in ronde en rechthoekige trampolines, zowel opstaand als inground trampolines.

Conclusie

Zoek je een trampoline voor de gehele kindertijd en heb je graag een in Europa geproduceerde trampoline van zeer hoge kwaliteit? Kies dan onze Etan Premium trampoline. Ben je meer gebonden aan een budget en zoek je een prima instapmodel voor enkele jaren met een goede prijskwaliteit-verhouding? Ga dan voor onze Etan Hi-Flyer trampoline.

Mocht je geen tijd en zin hebben om je nieuwe trampoline te monteren en/of ingraven. Bekijk dan eens onze montageservice en ingraafservice. Ideaal wanneer je na je bestelling nergens meer over na wil denken. Onze professionals helpen je dan graag een handje.

Wij van Etan Trampolines hopen je zo voldoende geholpen te hebben. Als je nog vragen hebt schroom dan niet om onze klantenservice te bellen. We voorzien je dan van passend en deskundig advies!

Recommended Posts
0
×