Trampoline reparatieset, kan ik dit wel zelf?

 In Niet gecategoriseerd

Een gaatje in de springmat van je trampoline, een worstcasescenario voor elke ouder en zeker ook voor je kind(eren). Springen zit er dan even niet meer in, maar niet getreurd, het herstellen van de trampoline springmat kan gemakkelijk en snel. De kinderen kunnen dan binnen een mum van tijd weer genieten van maximaal springplezier!

Met de trampoline reparatieset van Etan kunnen gaatjes tot een grootte van een twee-euro-muntstuk gerepareerd worden. Om de veiligheid van de springer te garanderen raden wij aan om dit ook echt aan te houden als maximale grootte, we willen natuurlijk geen ongelukken! In de set bevindt zich een stukje permatron, naald en draad. Het stukje permatron is hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt voor de Etan Premium trampoline springmatten. De beste kwaliteit dus.

Zelf aan de slag gaan met onze reparatieset is zeker niet het moeilijkste klusje ooit en we delen graag ons stappenplan met je. Let er wel op dat je altijd aan de onderzijde van je trampoline springdoek werkt en haal de mat uit de trampoline als je deze gaat repareren. Om te beginnen knip je het stukje permatron, dat in de reparatieset zit goed op maat. Stik vervolgens de zijkanten van het stukje permatron vast aan de springmat met de bijgeleverde naald en draad. Als laatste stik je een kruis om het reparatiestuk goed vast te zetten en klaar is Kees! Simpel toch?

Je zult je misschien afvragen of je met onze reparatieset ook trampoline randkussens kunt repareren. Het antwoord is erg makkelijk: nee, dit kan niet. Een trampoline beschermrand en een trampoline springmat zijn twee verschillende onderdelen, gemaakt van andere materialen. We snappen dat dit wellicht niet het antwoord is waar je op had gehoopt, maar we hebben toch een oplossing! Wil je jouw trampoline rand laten maken dan verwijzen we je graag door naar onze trampoline reparatieservice. Voor een lage vergoeding maken we jouw trampoline rand, zodat deze weer in optimale staat is.

Mocht je het niet aandurven om je trampoline springmat zelf te repareren, of laat je het gewoon liever aan een expert over? Ook dan ben je bij onze reparatieservice aan het juiste adres. We helpen je graag verder. Ga naar de reparatie service pagina en vul het formulier in.

Wil je de touwtjes liever in eigen handen nemen en onze reparatieset aanschaffen, maar twijfel je over grootte van het gat en wil je geen onnodige risico’s nemen? Dan voorzien we je graag van schikkend advies. Neem contact met ons op en stuur foto’s van het gat zodat onze deskundigen kunnen beoordelen of je zelf de Handige Harry uit kan hangen of het klusje toch moet overlaten aan onze professionals.

 

Recommended Posts
0
×