Houd je trampoline aan de grond

 In Trampoline accessoires

Je hebt een mooie opstaande trampoline in de tuin staan, de kinderen zijn er ontzettend blij mee en jij bent blij dat je ze gelukkig hebt gemaakt. Kortom, een geweldige aankoop. Je hebt je vast en zeker nog niet bedacht dat het in de herfst hard kan waaien. En ook niet dat je trampoline hieronder kan lijden, toch? Daarom helpen wij je er even aan herinneren dat het verstandig is om je trampoline goed vast te zetten.

Trampoline vastzetten tijdens wind

Je trampoline is misschien in de grond bevestigd met eenvoudige haringen, maar zo’n haring is met een rukwind uit de grond getrokken. Daarom is het verstandig om je trampoline te verankeren met grondankers, ook wel een verankeringsset. Op deze manier voorkom je dat je trampoline wegwaait, zelfs bij een storm. Het voorkomt daarbij ook veel voorkomende ongelukken door rond vliegende trampolines. Kijk maar naar het onderstaande filmpje.

Bron: Dumpert

Trampoline verankeren

Met de Etan verankeringsset voorkom je al deze nare dingen en weet je zeker dat je trampoline op zijn plek blijft staan en er niemand gewond raakt. Door de lengte van 36 cm zitten de trampoline grondankers diep genoeg in de grond om je trampoline op zijn plek te houden. Daarnaast zijn de ankers voorzien van een handvat waarmee je de ankers makkelijk in de grond kunt draaien. Veranker jouw trampoline!

Grondankers / Verankeringsset Etan Trampolines

Trampoline op tegels

Een verankeringsset is natuurlijk wat minder praktisch als de trampoline op tegels staat. Probeer dan maar eens de ankers in de grond te krijgen. Je kan in dat geval ook je eigen ankerset fabriceren zoals op deze foto. We geven geen garantie dat het werkt. Met een ingegraven trampoline is een verankeringsset uiteraard niet nodig.

Extra veiligheid tijdens wind en storm

Naast het gebruik van een verankeringsset is het aan te raden je randkussen te demonteren en op te bergen. Zo gaat deze langer mee en is de kans klein dat deze los komt met een stormachtige wind. Let wel op: Als je kinderen met het koude weer toch graag willen springen dien je het randkussen wel weer te bevestigen.

Is er een storm op komst? Laat je trampoline tijdens storm staan en laat je trampoline vastzetten met Etan’s trampoline grondankers.

Recent Posts
0
Etan trampoline mood photo
×