Een trampoline kopen? Deze trampoline past bij jou!

 In Trampoline kiezen

Een trampoline kopen maar geen idee welke het beste bij jou past? De Hi-Flyer, de Premium of toch de Master? En wat dacht je van de vorm? Welke trampoline je het beste kunt aanschaffen is afhankelijk van een aantal factoren: de grootte van je tuin, de mate van gebruik en je budget.

Vierkante trampoline kopen?
Een vierkante trampoline kopen (ook wel bekend als de rechthoekige trampoline) is ideaal wanneer je een kleinere tuin hebt. Doordat je hem gemakkelijk in een hoek kunt plaatsen neemt een rechthoekige trampoline zoals de E​tan Premium​​ trampoline wat minder ruimte in beslag. Wil je hem helemaal kunnen wegwerken of wil je liever geen opstaande trampoline, dan kun je ook kiezen voor een ingegraven model.

Inground trampoline kopen?
Een ingegraven trampoline kopen oftewel een trampoline ingraven, heeft zo zijn voordelen. Je verliest minder zicht in de tuin, een veiligheidsnet is (nog niet) verplicht en kinderen leren zonder veiligheidsnet sneller zelf gecontroleerd te springen. Een inground trampoline heeft als nadeel dat je hem niet makkelijk kunt verplaatsen en dat het gat weer moet worden opgevuld als je hem demonteert. Dat neemt natuurlijk niet weg dat een ingegraven trampoline kan zorgen voor jarenlang springplezier!

Kleine trampoline kopen?
Nee, een kleine trampoline kopen betekent niet automatisch een vierkante of een ingegraven trampoline.Ook ronde trampolines zijn verkrijgbaar in een klein formaat. Zo beginnen de E​tan Hi-Flyer​ trampolines al met een doorsnede van 183 cm. Alhoewel het misschien de uitkomst is voor een kleinere tuin raden we toch aan om een grote trampoline te overwegen. Kinderen hebben trampolinespringen snel onder de knie en wanneer ze wat ingewikkeldere sprongen gaan maken is een grotere trampoline een stuk fijner.

Beste trampoline kopen?
De beste trampoline kopen is dus voor iedereen verschillend. Heb je een wat ruimer budget en wil je wat serieuzere sprongen maken, dan kun je altijd voor een trampoline als de Etan Premium​ kiezen. Trampolinespringen is een wedstrijdsport en ook voor turners is het ideaal. Kinderen zijn meer in beweging, verbeteren hun motoriek en het allerbelangrijkste, ze vinden het ontzettend leuk om te doen!

Recommended Posts
0
×