Een trampoline springmat, waarom voor een Diamond System gaan?

 In Niet gecategoriseerd

Ieder kind wil het liefst zo soepel en comfortabel mogelijk trampolinespringen. Dit is erg belangrijk, zeker als kinderen extra hoog willen springen of super vette trucs willen doen. De klap die je als springer krijgt bij het neerkomen kan soms aanzienlijk zijn. Hiervoor heeft Etan de oplossing: ga voor een trampoline springmat met Etan’s unieke Diamond System!

Het Diamond System van Etan Trampolines is ons unieke triangel systeem. Waar veel merken ijzeren triangels gebruiken om trampoline veren aan de trampoline springdoek te bevestigen, hebben wij ervoor gekozen om kunststof triangels te gebruiken. De veelgebruikte ijzeren triangels hebben enkele nadelen. Zo zijn ze niet vorstbestendig en gevoeliger voor slijtage. In de loop van de tijd kunnen de triangels gaan roesten, uitrekken of zelfs scheuren. Daarbij is de kans dat de zink coating eraf kan gaan zeer aanwezig, hierdoor kan het ijzer blootgesteld worden aan vorst en met het gevolg dat de kans op roesten stukken groter is. Snap je het nog?

De triangels van het Diamond System zijn zoals al eerder benoemd gemaakt van kunststof. Hierdoor zijn ze vorstbestendig en breken ze niet. Met Etan’s Diamond System ben je gegarandeerd van een soepele sprong. Het Diamond System zorgt er namelijk voor dat niet alle veren tegelijkertijd geactiveerd worden, maar een fractie van een seconde na elkaar. Dit komt door de afwisselende ronde en ovale openingen in de triangels. Hierdoor kan zowel een kindje van 20 kg als een wolwassen persoon soepel springen. Voorbeeld: bij een 14ft trampoline hoef je niet 96 veren, maar slechts 48 veren in een keer te laten rekken. De andere 48 veren rekken dus een fractie later. Dit zorgt voor een verminderde klap, een soepele en gecontroleerde sprong en lachende gezichtjes! Een positieve verandering ten opzichte van trampoline springmatten zonder Diamond System als je het ons vraagt!

Etan’s Diamond System zit zowel op de Etan Premium springmatten als de Optiflow springmatten. Deze zitten standaard bij de Etan Premium trampolines. Mocht je je trampoline springmat willen vervangen, maar heb je geen Etan Premium of Etan Ultraflat trampoline? Dan is de Etan Premium springdoek helaas geen optie voor je.

Is het nog steeds niet helemaal duidelijk wat ons Diamond System inhoudt? Of heb je andere vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts staan voor u klaar met passend advies!

Recent Posts
0
×