Etan OptiFlow, een betere sprong voor iedereen!

 In Niet gecategoriseerd

Ieder kind wil zo soepel mogelijk trampolinespringen. Het is dan ook geen geheim dat een trampoline springmat, naast de trampoline veren, essentieel is voor de kwaliteit van de sprong. Door het vele springen en de blootstelling aan de zon kan het zijn dat de springmat een beetje dof is geworden en niet erg soepel meer springt. Een goede oplossing is dan om een vervangende springmat aan te schaffen. Zo kunnen kinderen binnen no-time weer dezelfde sprongen ervaren als bij een gloednieuwe trampoline. Etan zou Etan niet zijn als we daar niet een geschikte springdoek voor zouden hebben.

Enkele weken geleden heeft Etan Trampolines namelijk een nieuwe trampoline springmat aan haar assortiment toegevoegd: de Etan OptiFlow! Deze trampoline springdoeken zijn vervangend voor de Etan Premium springmatten, maar zijn hier echter zeker niet mee te vergelijken. Normaliter worden de springdoeken namelijk gemaakt van Permatron, een geweven kunststof. Ook zijn de standaard springmatten vrijwel niet luchtdoorlatend en niet rekbaar.

De Etan OptiFlow lijn is daarentegen gemaakt van PVC met een open structuur. Hierdoor kan de lucht zich vrij bewegen door de springmat en ontstaat er geen doffe sprong. Naast de optimale luchtverplaatsing beschikken deze springdoeken ook over een UV-werende laag. Dit beschermt jouw springmat tegen de schadelijke uv-straling van de zon. Deze UV-werende laag is jarenlang getest in een lab door verschillende UV-lampen erop te schijnen. De voeten van de kinderen zullen dus niet snel heel warm worden en de levensduur van de mat wordt verlengd. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart maar liefst zes jaar garantie geven op deze springdoeken! Klinkt goed toch?

Daarnaast beschikt de OptiFlow springmat over Etan’s unieke Diamond System. Dit systeem vervangt de ijzeren triangels, waaraan de trampoline veren worden bevestigd, door kunststof triangels. Roestbestendig, vorstbestendig en een soepele sprong door de afwisselende openingen in de triangel die ervoor zorgen dat de springer de veren om en om activeert.

Hoewel de Etan OptiFlow springdoeken geschikt zijn voor alle Etan Premium trampolines, beleef je, bij gebruik van deze springmat, de beste springervaring bij de Etan Premium inground trampolines. De springmatten zitten standaard in alle Etan UltraFlat trampolines, dus ook voor die lijn is deze mat geschikt! Voor de Etan Hi-Flyer lijn zijn deze springdoeken echter niet geschikt. Merk je dus dat jouw Etan Premium trampoline niet altijd geweldig springt? Dan is een Etan OptiFlow trampoline springmat wellicht de oplossing voor jou!

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt en wil meer zien van Etan OptiFlow? Bekijk dan onze site! Wil je nog meer informatie over de Etan OptiFlow springmatten of heb je nog vragen? Schroom dan niet om onze klantenservice te contacteren. Zij kunnen je voorzien van een passend antwoord op elke vraag.

Recent Posts
0
Staal lassen van trampoline - Etan Trampolines
×