Veiligheidsaspecten van de Etan Premium trampolines

 In Niet gecategoriseerd

Een Etan Premium trampoline is een zelf, in Bosnië-Herzegovina, geproduceerde top of the line trampoline met een verbeterde springbeleving. Deze trampoline wordt gemaakt met Europees geproduceerde trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC en dubbele padding, heeft hoogwaardige Nederlandse trampoline veren, een sterk frame, een extern trampoline veiligheidsnet en ons unieke Diamond System voor krachtige en gecontroleerde sprongen. Klinkt goed toch?

De Etan Premium is beschikbaar in zowel ronde als rechthoekige trampoline en zowel als opstaande en ingegraven trampoline. Omdat veiligheid bij Etan Trampolines op nummer 1 staat worden de Etan Premium trampolines met verschillende extra veiligheidsaspecten geproduceerd. Laten we er even dieper op in gaan om alles duidelijk te maken.

Binnen alle trampoline onderdelen van de Etan Premium trampolines proberen wij verbeteringen aan te brengen om de veiligheid ten alle tijden te kunnen garanderen. Zo zit er aan binnenzijde van de trampoline beschermrand een extra innersleeve die de beschermrand beter op de springmat doet aansluiten. Daarnaast hebben wij aan de trampoline springmat een extra flap bevestigt. Deze zit aan de buitenzijde van de springmat. Deze flap ligt over de veren heen en bedekt zo een groot deel. De extra flap van de springmat in combinatie met de innersleeve van de beschermrand zorgt ervoor dat kinderhanden en voeten met geen mogelijkheid in aanraking kunnen komen met de trampoline veren.

Ook bevatten de trampoline beschermranden van de Etan Premium lijn een Enveloppe System. Dit houdt in dat je de stukken foam bij de naden een stukje eruit kunt halen als je de beschermrand gaat opvouwen. Als je de beschermrand op de trampoline wil bevestigen kun je dit foam weer terug in de beschermrand duwen, zodat de gehele rand voorzien is van foam. Bij randkussens zonder dit systeem zit er dus geen foam onder de naden.

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken doen dit anders en bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het randkussen of over de trampoline beschermrand heen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de springertjes op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner en dat is uiteraard zonde van de ruimte.

Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn getest tot wel 500 kg. Dit is gedaan door betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

We hopen dat je zo een goed beeld hebt gekregen van alle veiligheidsaspecten van onze Etan Premium trampolines. Mocht je nog meer willen weten? Bekijk dan onze site. Heb je vragen over onze zelfgeproduceerde trampoline lijn? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen je voorzien van een deskundig antwoord.

Recent Posts
0
Etan trampoline mood photo
×