De leukste trampoline spellen van jouw springzomer!

 In Niet gecategoriseerd

De zomer is in aantocht en dus kunnen de kinderen, hopelijk met warm en droog weer, lekker gaan trampolinespringen. We snappen dat urenlang op en neer springen saai kan worden en dat salto’s en andere vette trucs niet aan ieder kind besteed zijn. Daarom vonden wij van Etan Trampolines het een goed idee om enkele toffe trampoline spellen te verzinnen voor jullie! In deze blogpost benoemen we maar liefst vier trampoline spellen waarmee elk kind zijn zomer kan doorkomen. Dus nodig je vriendjes en/of vriendinnetjes maar uit, want deze spellen wil je zeker gaan uitproberen!

ZEEBENEN

Om eens af te wisselen van het springen kunnen jij en je vriendjes een avontuurlijk piratenspel spelen op de trampoline! Laat die zeebenen springen en ontwijk de machtige kraken!

Krijg alle piraten het water in!

Het spel bestaat uit piraten en één kraken. Krijg jij als kraken alle piraten het water in? De piraten bewegen op het schip (de trampoline) om te ontsnappen aan de kraken. De kraken kruipt over de trampoline en mag de piraten met zijn tentakels (armen) bij de benen pakken. De piraten die gepakt zijn veranderen in een kraken om te helpen met het vangen van de andere piraten tot er niemand overblijft!

Benodigdheden: Niets
Type trampoline: Alle trampoline soorten, aangeraden trampoline grootte 10ft – 305 cm of groter.
Leeftijdscategorie: 6+
Spelers: Min. 4

De leukste trampoline spellen van jouw springzomer!
De leukste trampoline spellen van jouw springzomer!

VLIEGENDE VUURBALLEN

Zoek jij een nieuw spel voor op je trampoline? Combineer het eens met een voetbal en vuur ballen af op de goal van je tegenstander!

Bescherm jouw goal van vliegende vuurballen!

Dit spel kun je op verschillende manieren spelen:
• op een trampoline met net
• op een trampoline zonder net
• als voetbal
• als handbal

Heb je een trampoline met net? Kies dan per speler twee palen uit waartussen jouw goal zich bevindt. Ben je met twee spelers? Dan heb je twee goals. Als je meer dan twee spelers hebt dan kun je ervoor kiezen om meer dan twee goals te hebben of om teams te maken voor de twee goals.

Heb je een trampoline zonder net? Creëer zelf een goal buiten de trampoline en vuur ballen af! Kies er zelf voor waar je de goal plaatst en hoe hoog hij komt. Dit ligt ook aan de hoogte van je trampoline!

Benodigdheden: Ballen, eventueel benodigdheden om zelf een goal te maken
Type trampoline: Alle trampoline soorten
Leeftijdscategorie: 6+
Spelers: Min. 2

APENSTREKEN

Heb je meer dan één vriendje of vriendinnetje wat ook op de trampoline wil komen springen? Dan is dit spel misschien wel iets voor jullie!

Spring hoog en vang de bal van je tegenspelers!

Voor dit spel moet er een speler op de trampoline staan en moeten de andere spelers (minimaal twee) aan andere kanten buiten de trampoline staan. Hierna probeer je de bal van speler naar speler te gooien zónder dat de speler op de trampoline de bal vangt. Vang je op de trampoline de bal? Dan verwissel je van plek met de speler die de bal gooide buiten de trampoline. De spelers die om de trampoline staan mogen rond de trampoline rennen, maar pas op, want de speler op de trampoline kan sprongen maken om de bal te vangen!

Benodigdheden: Een bal
Type trampoline: Inground trampoline zonder net
Leeftijdscategorie: 6+
Spelers: Min. 3

De leukste trampoline spellen van jouw springzomer!
De leukste trampoline spellen van jouw springzomer!

BELLENBREKERS

Vind jij bellen blazen bijna net zo leuk als trampolinespringen? Bekijk dit spel dan goed!

Ben jij het snelst in het breken van alle bellen?

In dit spel zijn er twee teams: de Blazers en de Brekers. De Bellenblazers blazen zo groot mogelijke bellen met je bellenblaas. Het andere team, de Brekers, moeten zo snel mogelijk alle bellen kapot maken. Maar pas op! Sommige bellen gaan heel snel naar boven! Spring en laat er geen ontsnappen!

Benodigdheden: Bellenblaas
Type trampoline: Alle trampoline soorten
Leeftijdscategorie: 3+
Spelers: Min. 2

Recent Posts
0
Etan Premium Gold combi inground trampoline safety net grey
×