Welke trampoline is het beste?

 In Niet gecategoriseerd

Als je een trampoline wil aanschaffen heb je een paar belangrijke keuzes te maken. Één van die keuzes is of je gaat voor de goedkoopste of voor kwaliteit. Als je heel erg budget gebonden bent is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Toch kun je met een kleiner budget ook een kwalitatief goede trampoline kopen. Ben je minder budget gebonden? Dan is de keuze uiteraard iets ruimer en zul je je zeker moeten verdiepen in de verschillende soorten trampolines. Maar welke trampoline is eigenlijk het beste?

Vrijwel alle trampolines worden tegenwoordig geïmporteerd vanuit Azië. Zo kan de Europese consument een relatief goedkope trampoline op de kop tikken. Toch is dit niet altijd de juiste keuze. Bij de productie van trampolines in Azië wordt vooral gekeken naar de productiekosten – deze moeten zo laag mogelijk blijven zodat ze ook goedkoop de deur uit kunnen. Hierbij wordt de kwaliteit helaas erg achtergesteld. Het is natuurlijk niet zo dat bij Aziatisch-geproduceerde trampolines na drie keer springen deze helemaal uit elkaar valt, maar de kwaliteit is toch een stuk minder dan bij Europees geproduceerde trampolines.

Bij Etan Trampolines verkopen we één trampolinelijn die geproduceerd wordt in Azië, namelijk de Etan Hi-Flyer. Deze collectie staat bekend om haar goede prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit is, zoals hierboven al benoemd, niet zo goed als bij Europees-geproduceerde trampolines, maar toch is het een prima instapmodel voor de beginnende springer. De Etan Hi-Flyer trampoline is beschikbaar als ronde trampoline of als rechthoekige trampoline. Ook zijn ze verkrijgbaar als ingegraven trampolines en opstaande trampolines. De keuze is ruim dus! Meer weten over de Etan Hi-Flyer lijn? Bekijk dan deze blogpost!

Als je kijkt naar kwaliteit dan kom je al snel uit bij trampolines die geproduceerd zijn tegen de Europese productiestandaarden. Etan Trampolines produceert twee trampolinelijnen zelf, namelijk de Etan Premium en de Etan UltraFlat trampolines. In onze eigen productiefaciliteit in het hartje van Europa, Bosnië en Herzegovina wordt gezorgd dat de trampolines zo veilig mogelijk worden gemaakt zodat de veiligheid van elk kind gegarandeerd kan worden tijdens het springen.

Bij de Etan Premium zijn de trampoline beschermranden gemaakt van extra sterk Duits PVC en komt de foam uit Italië. Daarnaast zijn de trampoline veren van Nederlandse makelij en worden de trampoline veiligheidsnetten extern bevestigd. Klinkt goed toch? Dat dachten wij ook! De prijs van de Etan Premium trampolines is vanzelfsprekend hoger dan van de Etan Hi-Flyer trampolines, toch is het elke euro waard! De Etan Premium trampolines zijn perfect voor ouders die jonge kinderen hebben en de kids hun hele jeugd willen laten springen! Net als de Etan Hi-Flyer lijn zijn deze trampolines beschikbaar als ronde en rechthoekige trampolines en heb je ook nog de keuze uit een inground trampoline en een opstaande trampoline. Meer weten over de Etan Premium lijn? Bekijk dan deze blogpost!

Ben je echt een serieuze springer? Dan is de Etan UltraFlat wellicht wat voor jou! Ook deze trampolinelijn wordt geheel geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina. De Etan UltraFlat trampoline is een volledig ingegraven trampoline, oftewel flatground trampoline, beschikbaar als rechthoekige trampoline en vierkante trampoline. Deze trampoline bevat Etan QuickSpring veren voor krachtige sprongen en een Etan OptiFlow trampoline springmat voor optimale luchtverplaatsing. De prijs liegt er niet om, maar met deze trampoline heb je wel de crème de la crème van de trampolines binnengehaald! Meer weten over onze Etan UltraFlat trampolines? Bekijk dan deze blogpost!

Ben je er nog niet precies uit welke trampoline iets voor jou is? Dan kan onze trampoline vergelijker zeker helpen! Hierin worden onze drie trampoline lijnen met elkaar vergeleken en kun je in één oogopslag zien wat de verschillen zijn. Ben je er na het bekijken van onze trampoline vergelijker nog niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je voorzien van deskundig en passend advies!

Recent Posts
0
Etan trampoline mood photo
×