Alles wat je moet weten over de Etan Hi-Flyer trampoline

 In Trampoline kiezen, Trampoline onderdelen, Trampoline tips

ETAN HI-FLYER

Een Etan Hi-Flyer voor elke springer!

Springen in de buitenlucht met al je vriendjes en vriendinnetjes is toch het leukste wat er is? Met de Etan Hi-Flyer trampoline kun jij al je vrienden uitnodigen voor een springfeestje. Wil je een opstaande rechthoekige trampoline of toch een ronde ingegraven trampoline? Met de Etan Hi-Flyer zijn er volop mogelijkheden. Een goede trampoline voor een nog mooiere prijs!

Je eerste trampoline, je nieuwe beste vriend!

De Etan Hi-Flyer een goede trampoline, tegen een nog mooiere prijs. Verkrijgbaar als zowel opstaande als inground trampolines in het rond of rechthoekig. Deze lijn trampolines is verkrijgbaar in de kleur groen.

De Etan Hi-Flyer trampoline is al te bestellen vanaf een grootte van 183cm, dit betekent dat zelfs de allerkleinste springertjes al vroeg kunnen beginnen.

Alles wat je moet weten over de Etan Hi-Flyer trampoline
Etan Hi-flyer trampoline protection cover

Wat maakt een Etan Hi-Flyer veilig?

De Etan Hi-Flyer is getest zodat we met zekerheid de aangegeven gebruikersgewichten kunnen garanderen. Wist je dat, om het gebruikersgewicht te testen, er een betonnen bal op de trampoline springmat wordt gelegd die minimaal 5x zo zwaar is als het maximale gebruikersgewicht?

Zo wordt het trampoline veiligheidsnet van de Etan Hi-Flyer vastgemaakt aan een sleeve op de trampoline springmat. Dit resulteert in een afgesloten ruimte waar de springers met geen mogelijkheid bij de veren kunnen komen.

Garantietermijnen van de Etan Hi-Flyer trampoline

Garantietermijnen van producten geven vaak een goede indicatie van de kwaliteit. Bij de Etan Hi-Flyer trampoline is de garantie niet bepaalt voor de gehele trampoline maar per onderdeel. Zo krijg je maar liefst 8 jaar garantie op het frame. De trampoline beschermrand, springmat en trampoline veren hebben een garantieperiode van 2 jaar. Op het staal van het veiligheidsnet geldt een termijn van 3 jaar en de overige onderdelen 2 jaar.

Onder de garantie valt uitsluitend fabrieksfouten. Op schade door gebruik, foutieve montage of product aanpassingen geldt geen garantie.

Alles wat je moet weten over de Etan Hi-Flyer trampoline
Recent Posts
0
Een trampoline beschermhoes, wat is het precies?
×