Etan Trampolines gaat voor service

 In ingraafservice, montageservice, reparatieservice, Trampoline tips

Wat moet je nou toch als er een gaatje in de trampoline springmat zit? Of als je een strak tuin design hebt en niet zo’n opvallende trampoline in je tuin wil hebben. Juist! Je maakt gebruik van een van de services van Etan Trampolines.

Ingraafservice

Een trampoline op zetten is al een hele klus, laat staan als je er ook nog eens eentje wil ingraven. Het is vaak mooier om een ingegraven trampoline in een strakke en moderne tuin te leggen dan een op hoge poten. Het ingraven vergt wel even wat tijd en daarom hebben wij een ingraafservice. Het komt ook wel eens voor dat klanten hun trampoline zelf gaan ingraven en het gat te groot graven, of gewoonweg niet weten waar ze moeten beginnen. Onze ingraaf expert heeft al jaren ervaring en komt uw trampoline graag voor je ingraven. Ook zet hij de trampoline netjes voor je in elkaar. De kinderen kunnen binnen no time genieten van ongekende hoogte.

Bestel jouw nieuwe Etan Inground trampoline meteen met de Trampoline ingraafservice 0f neem contact op voor meer informatie.

Montageservice

Zoals hiervoor al genoemd is het opzetten van je nieuwe Etan trampoline een hele klus. Wij willen jou helpen om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we uitgebreide handleidingen die je hier kunt vinden. Ook zijn we de afgelopen maanden bezig gegaan met superhandige instructie video’s. Deze komen binnenkort online. Houd onze Facebook of Instagram in de gaten en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Naast de reguliere hulpmiddelen hebben we ook onze montageservice. Als je het montage pakket koopt bij de aanschaf van je nieuwe Etan trampoline komt onze monteur de trampoline bij jou in de tuin monteren. Hij zet hem op de gewenste plek en laat hem helemaal spring klaar achter. De kids kunnen meteen genieten van de nieuwe aanwinst in de tuin! Bekijk de montageservicepagina voor alle details.

Reparatieservice

Soms kan het gebeuren dat er iemand per ongeluk met zijn schoenen op de trampoline is gegaan en een scheurtje heeft gemaakt met zijn rits. Of dat er met de jaarwisseling een smeulend stukje vuurwerk op de springmat terecht is gekomen en een gaatje heeft gemaakt.

Dan is het van belang dat je hier meteen iets aan doet. Als je Etan springmat een gaatje heeft is het namelijk zo dat deze kan doorscheuren door het gewicht op het gaatje. Om dit te voorkomen biedt Etan Trampolines een reparatieservice aan. Het voordeel hiervan is dat je altijd zeker weet dat het defect op de juiste wijze wordt gerepareerd.

Recent Posts
0
Trampolinespringen op een Etan trampoline
×