Etan Premium inground trampoline 380 x 275 cm / 1259 groen

999,00

Beschikbaar via nabestelling | Deze trampoline is weer voorradig vanaf eind april

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Deze Etan Premium inground trampoline rechthoekig 1259 / 380 x 275 cm in de kleur groen is de grootste rechthoekige inground trampoline in de gehele Etan collectie. Zowel de Etan Hi-Flyer als de Etan premium lijn, er is geen groter model. Deze trampoline dient te worden ingegraven als inground model. Dit betekent dat er een komvormige kuil onder de trampoline wordt gegraven. De trampoline wordt op de rand van deze kuil geplaatst, niet erin. Ongeveer 23cm steekt deze trampoline boven de grond uit. Wil jij de gaafste trucs doen, heb je de ruimte en wil je jarenlang, maar dan ook echt jarenlang speelplezier? Ga dan voor deze Etan Premium inground trampoline rechthoekig.

etan-premium-inground-beschermrand-2

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 620 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden.

Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal stond uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het sterke randkussen en de springmat stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. Extra veilig dus!

De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Zo is er een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt en vrij kan bewegen tijdens het springen. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn roestvrij en vorstbestendig.

Etan’s Diamond System
Bij het unieke Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om ovaal en rond. Hierdoor kan elk kind, ongeacht zijn/haar gewicht en leeftijd soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 104 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 52. Een garantie voor een soepele sprong!

etan-premium-diamond-system

Extra informatie

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Diamond System springmat

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Garantie veren

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Inclusief Veiligheidsnet

nee

Inground

Kleur

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal springmat

Materiaal triangel

Max. gebruikersgewicht (kg)

Merk

Producent

Soort veren

Veerbescherming randkussen

Vorm trampoline

Vulling randkussen