Out of Stock Sale!

Etan Premium Bodentrampolin 380 x 275 cm / 1259 grün

849,00

Out of stock

Description

Ein europäisches Trampolin von niederländischer Qualität

Dieses Etan Premium Bodentrampolin rechteckig 1259 / 380 x 275 cm in der Farbe grün ist das größte rechteckige Bodentrampolin in der gesamten Etan-Kollektion. Sowohl der Etan Hi-Flyer als auch die Etan Premium Linie, es gibt kein größeres Modell. Dieses Trampolin muss als Unterflurmodell in den Boden eingelassen werden. Das bedeutet, dass unter dem Trampolin eine schalenförmige Grube ausgehoben wird. Das Trampolin wird auf dem Rand dieser Grube platziert, nicht in ihr. Dieses Trampolin ragt ca. 23 cm über den Boden hinaus. Wollen Sie die coolsten Tricks machen, haben Sie den Platz und wollen Sie Jahre, aber wirklich Jahre Spaß haben? Dann entscheiden Sie sich für dieses Etan Premium Inground-Trampolin rechteckig.

Etan Premium Bodentrampolin 380 x 275 cm / 1259 grün

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 620 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal stond uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het sterke randkussen en de springmat stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. Extra veilig dus! De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Zo is er een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt en vrij kan bewegen tijdens het springen. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn roestvrij en vorstbestendig. Etan’s Diamond System Bij het unieke Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om ovaal en rond. Hierdoor kan elk kind, ongeacht zijn/haar gewicht en leeftijd soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 104 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 52. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium Bodentrampolin 380 x 275 cm / 1259 grün

Additional information

Anzahl Heringe

4

Anzahl Schraubenfeder

104

Empfohlenes Alter

Ab 3 Jahren

Größe Randpolster

380 x 275 cm

Abmessung des benötigen Erdaushubs

330 x 225 x 95

Größe Trampoline

380 x 275 cm

Breite und Dicke Randpolster

410 x 30 cm

Garantie Randpolster

5 Jahre

Garantie Sprungmatte

5 Jahre

Garantie Trampolinrahmen

bei Anmeldung 15 Jahre, sonst 10

Produziert in

Europa

Geschätzte Montagezeit

30

Länge Schraubenfeder (mm)

220

Material Rahmen

Verzinkter Stahl

Material Randabdeckung

620 Gramm Deutsch PVC / Permatron

Material Sprungmatte

Permatron

Marke

Etan Premium

Modell

Inground boden

Hersteller

Etan d.o.o.

Form Trampolin

rechteckig

Füllung Randabdeckung

EPE foam

Farbe

Grün

Anweisungen zum Eingraben

Wie solltest du dein Bodentrampolin eingraben? Das erklären wir dir gerne! Klicke auf den Button unten.

Trampolin-Vergleicher

Alle Etan-Trampoline auflisten und einfach mit dem Trampolin-Vergleicher vergleichen