Etan Premium Gold combi inground trampoline safety net grey

Etan Premium rechthoekige inground trampoline 310 x 232 cm / 1075 groen

999.00

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline 310 x 232 cm / 1075 groen is de middelste maat van de rechthoekige inground trampolines binnen de Etan Premium collectie. Doordat de Etan 1075 ingegraven is past hij perfect in menig tuin.  Deze trampoline is gemaakt aan de hand van Europese standaarden en bevat echte kwalitatieve materialen. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze Etan 1075 trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn afmeting ideaal voor de kleinere tuinen. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium rechthoekige inground trampoline 310 x 232 cm / 1075 groen

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal stond uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het randkussen en de springmat stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. Extra veilig dus! De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Zo is er een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt en vrij kan bewegen tijdens het springen. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn roestvrij en vorstbestendig.

Etan’s Diamond System
Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om ovaal en rond. Hierdoor kan elk kind, ongeacht zijn/haar gewicht en leeftijd soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 40. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium rechthoekige inground trampoline 310 x 232 cm / 1075 groen

Extra informatie

Gewicht 72 kg
Afmetingen 200 × 65 × 63 cm
Geschatte montagetijd

30

Adviesleeftijd

3

Afmeting te graven gat (cm)

260 x 180 x 70 cm

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Aantal haringen

4

Vulling randkussen

EPE foam

Aantal veren

80

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Merk

Etan Premium

Model

Inground

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rechthoekig

Lengte veren (mm)

220

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Max. gebruikersgewicht (kg)

75

Afmeting randkussen

310 x 232 cm

Afmeting trampoline

310 x 232 cm

Kleur

Groen

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker