Etan Premium rechthoekige inground trampoline 281 x 201 cm / 0965 grijs

879.00

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Deze Etan Premium Inground trampoline 281×201 cm / 0965 grijs is de kleinste rechthoekige inground trampoline binnen de Etan Premium collectie. Doordat hij ingegraven is past hij perfect in menig tuin. Daarbij is de grijze rand van deze trampoline een lust voor het oog. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van Europese standaarden en bevat echte kwalitatieve materialen. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn afmeting ideaal voor de kleinere tuinen. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina, het hart van Europa. Binnen de Europese grenzen betekent ook productie aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium rechthoekige inground trampoline 281 x 201 cm / 0965 grijs

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kan er met veel vertrouwen 5 jaar garantie worden gegeven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal is de veiligheid uiteraard ook zeer belangrijk geweest bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het randkussen en de springmat veel beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Een betere luchtstroom tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline is hier het gevolg van. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Etan’s unieke diamond system in de springmat

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten onderscheiden zich hiervan en zijn voorzien van kunststof triangels. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn roestvrij en vorstbestendig.

Wat betekent het Diamond System precies?
Het Diamond System houdt in dat de openingen in de triangel om en om rond en ovaal zijn. Hierdoor kan elk kind, ongeacht gewicht of leeftijd soepel springen en hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 52 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium rechthoekige inground trampoline 281 x 201 cm / 0965 grijs

Extra informatie

Gewicht 59 kg
Afmetingen 186 × 65 × 64 cm
Aantal haringen

4

Aantal veren

52

Adviesleeftijd

3

Afmeting te graven gat (cm)

230 x 150 x 40 cm

Breedte en dikte randkussen

34 x 3 cm

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

60

Kleur

Grijs

Lengte veren (mm)

180

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Merk

Etan Premium

Model

Inground

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rechthoekig

Vulling randkussen

EPE foam

Max. gebruikersgewicht (kg)

75

Afmeting randkussen

281 x 201 cm

Afmeting trampoline

281 x 201 cm

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker