Aanbieding!

Etan Premium Inground trampoline 244 cm / 08ft groen

Oorspronkelijke prijs was: €779.00.Huidige prijs is: €579.00.

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een trampoline gemaakt in Europa

Deze Etan Premium trampoline 244 cm / 08 ft in de kleur groen is de kleinste trampoline binnen de Etan Premium lijn. Hierdoor past hij vrijwel in iedere tuin. Let erop dat dit om een inground trampoline gaat en niet een gelijkvloerse trampoline. Dat betekent dat deze trampoline op de gegraven kuil wordt geplaatst en altijd een stukje boven de grond komt te staan. Ongeveer 23 cm. De Etan Premium trampolines worden geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekend ook geproduceerd aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline behoort tot de high-end van de trampoline markt.

Etan Premium Inground trampoline 244 cm / 08ft groen

Trampoline beschermrand van Duits PVC

De Etan Premium trampoline beschermrand voor inground trampolines worden gemaakt van extra sterk 630 grams Duits PVC. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van dit hoogwaardige PVC kan er met veel vertrouwen maar liefst 5 jaar garantie worden gegeven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal, wordt deze rand gemaakt met een oog op veiligheid. Zo beschikken de Etan Premium beschermranden over een innersleeve aan de binnenzijde van de rand. Deze innersleeve zorgt ervoor dat de rand en de springmat goed op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers vrijwel niet bij de trampoline veren komen. Tot slot beschikken de Etan Premium beschermranden voor inground trampolines over een meshrand aan de onderzijde van de buitenkant van de rand. Deze meshrand zorgt ervoor dat de lucht zich optimaal kan verplaatsen tijdens het springen en weerhoud de beschermrand van het vervelende klapperen.

Let op: Deze beschermrand bestaat uit twee onderdelen: de beschermrand die bovenop de trampoline over de trampoline veren komt te liggen en de afwerkingsrand die aan de zijkant van het trampoline frame gespannen dient te worden.

Een springmat met Diamond System

De Etan Premium Trampoline springmatten worden gemaakt van hoogwaardig Permatron. Permatron is een geweven kunststof dat vrij beweegt tijdens het springen. Waar de traditionele trampoline springmatten voorzien zijn van ijzeren triangels zijn de Etan Premium springmatten voorzien van kunststof triangels. Deze triangels worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System en zijn roestvrij en vorstbestendig.

Maar wat houdt het Diamond System nu eigenlijk in?
Het Diamond System betekent dat de openingen in de triangel om en om ovaal en rond zijn. Hierdoor kan elke springer, ongeacht gewicht soepel springen en hoge sprongen maken. Omdat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de veren op een verschillend moment, een fractie van een seconde na elkaar, geactiveerd. Zo hoeft een meisje van 20 kilo niet 96 veren in een keer uit te laten rekken. Soepel springen voor jong en oud!

Etan Premium Inground trampoline 244 cm / 08ft groen

Extra informatie

Gewicht 49 kg
Aantal haringen

6

Aantal veren

60

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

Ø 244

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 210 x 55

Afmeting trampoline

Ø 244

Breedte en dikte randkussen

34 x 3 cm

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

30

Lengte veren (mm)

180

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

50

Merk

Etan Premium

Model

Inground

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Kleur

Groen

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker