Haal alles uit je trampoline met lekker weer!

 In Trampoline tips

Er zijn super veel activiteiten te bedenken voor op of rond de trampoline. Met dit het heerlijke voorjaarszonnetje. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

  1. Stoepkrijt op de trampoline! Maak de gaafste creaties op je trampoline met stoepkrijt. Je krijgt de trampoline weer schoon met de tuinslang.

 

  1. Waterballonnen op de trampoline! Vul een emmer met waterballonnen en het waterplezier kan beginnen! Als je wat waterballonnen op de trampoline legt en gaat springen kun je ze ontwijken of juist proberen de kapot te springen. Een leuke uitdaging voor uren speel plezier!

 

  1. Een bal op de trampoline. (Het veiligste op een trampoline met net) Leg een bal op de trampoline en probeer hem al springend te ontwijken. Als je bent geraakt is de volgende aan de beurt.

 

  1. Trampolinetwister! Leg het twister zeil op de trampoline of teken met stoepkrijt je eigen twisterspel. Dat wordt gegarandeerd lachen!

 

  1. Een eigen kamp bouwen! Als je een trampoline met net hebt kun je super eenvoudig een tent van maken. Met wat oude lakens en kussens heb je je eigen trampoline kamp gebouwd. Een leuke overnachtingsplek. Natuurlijk niet toegankelijk voor ouders!

 

Heb je zelf nog gave spelletjes voor op de trampoline die je graag met ons wilt delen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram!

Recent Posts
0
×