Alles wat je moet weten over rechthoekige trampolines

 In Trampoline kiezen, Trampoline tips

RECHTHOEKIGE TRAMPOLINES

Waarom een rechthoekige trampoline?

Welke redenen zou je kunnen hebben om een rechthoekige trampoline te verkiezen boven een ronde trampoline? Er zijn een aantal aanzienlijke verschillen te vinden tussen deze soorten trampolines. Naast dat de vorm van de trampoline natuurlijk erg verschilt zal dit ook een degelijk verschil geven wanneer de trampoline in je tuin staat. Daarnaast is bijvoorbeeld de vering van een rechthoekige trampoline heel anders dan die van een ronde trampoline. Denk maar eens na. Zie je ooit een olympische springer op een ronde trampoline springen?

Welke rechthoekige trampoline is het beste?

Etan Hi-Flyer trampoline*

Een trampoline voor de beginnende springer! De Etan Hi-Flyer trampoline laat jou je eerste sprongen maken. Verkrijgbaar in verschillende maten zowel rond als rechthoekige trampolines met net of zonder. Ook als inground trampoline te koop voor een zacht prijsje.

Veiligheid
60%
Kwaliteit
70%
Springcomfort
67%
Garantie
70%
Duurzaamheid
60%

*Bovenstaande scores zijn bepaald op basis van gemiddeldes.

Etan Premium Gold trampoline*

Een echte kwaliteitstrampoline. De Etan Premium Gold Trampoline wordt gemaakt in Etan’s eigen fabriek in Bosnië – Herzegovina tegen Europese productiestandaarden. Deze trampolines worden gemaakt met Europese materialen en met oog voor detail, kwaliteit en veiligheid!

Veiligheid
92%
Kwaliteit
88%
Springcomfort
85%
Garantie
87%
Duurzaamheid
90%
Alles wat je moet weten over rechthoekige trampolines

De voordelen van een rechthoekige trampoline

Een ronde trampoline met veiligheidsnet of toch een rechthoekige? Elk model kent zijn voor en nadelen. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een rechthoekige trampoline?

Door zijn vorm kent een rechthoekige trampoline geen ‘loze ruimtes’ rondom de trampoline. Je kan deze gemakkelijk tegen de schutting, haag of rand van je tuin plaatsen en deze zal naadloos passen. Echter is het vaak wel aan te raden om twee meter vrije ruimte rondom de trampoline te hebben om de veiligheid te kunnen garanderen.

Welke maten rechthoekige trampolines zijn er?

In Nederland kennen we achtertuinen die kunnen variëren tussen kleine stadstuintjes of hectares groot. Daarom hebben we bij Etan trampoline rechthoekige trampolines die passen in zowel een grote als kleine achtertuin.

De maat 0965 oftewel 281 x 201 cm is ons kleinste model trampoline rechthoekig. De trampoline past in zelfs de kleinste achtertuinen. Met een maximaal gebruikersgewicht van 50kg is deze bedoeld voor de kleinere springertjes onder ons. Voor de grotere tuinen en springers is er nog de 1075ft oftewel 310 x 232 cm.

Alles wat je moet weten over rechthoekige trampolines
Alles wat je moet weten over rechthoekige trampolines

Hoe graaf je een rechthoekige trampoline in?

Heb je een rechthoekige ingegraven trampoline besteld? Of ben je van plan deze te gaan bestellen, maar heb je geen idee hoe je een trampoline in moet graven? Niet getreurd, we helpen je graag verder.

Om een trampoline in te graven moet je een komvormige kuil graven onder de trampoline afhankelijk van de grootte. Heb je een 0965ft trampoline gekocht? Dan moet je kuil 230 x 150 cm groot zijn en 40 cm diep. Heb je een 1075ft? Dan moet de kuil 260 x 180 cm groot zijn en 70 cm diep.

Wist je dat je jouw trampoline ook door onze deskundige kan laten ingraven? Ga dan naar onze trampoline ingraaf service pagina.

Opstaand of toch liever een inground trampoline?

Het model, de grootte en de kleur van je trampoline is ontzettend persoonlijk. Kies je voor veiligheid en koop je een trampoline met veiligheidsnet of ga je voor de strakke uitstraling van een inground trampoline zonder net. Keuze genoeg!

Ga je voor de Etan Premium Gold lijn dan heb je de keuze tussen een groene of antraciet grijze trampoline. Daarnaast heb je ook nog de keuze tussen een standaard of deluxe trampoline veiligheidsnet. Het deluxe veiligheidsnet heeft gebogen palen en dikker foam om de palen voor verbeterde veiligheid.

Alles wat je moet weten over rechthoekige trampolines
Recent Posts
0
Een trampoline beschermhoes, wat is het precies?
×