Etan PremiumFlat trampoline 427 cm / 14ft groen

1.049,00

Op voorraad

    • 1149 €
    • 1449 €
    • 199 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Flatground trampoline van Europese kwaliteit

De Etan PremiumFlat trampoline 427 cm / 14ft in de kleur groen is een flatground trampoline van Europese kwaliteit en met de kenmerken van de welbekende Etan Premium trampolines. Deze trampoline wordt volledig gelijkvloers ingegraven en komt dus gelijk te liggen met het maaiveld. Dit betekent dat de trampoline in het gat geplaatst wordt in plaats van op het gat.

Binnen Etan Trampolines worden verschillende lijnen binnen Europa geproduceerd, en daar is de Etan PremiumFlat er één van. Europese materialen, Europese productiestandaarden en nog belangrijker Europese kwaliteit! Zo bevat deze trampoline Nederlandse trampoline veren en gebruiken we Duits PVC, dit is het materiaal waarvan onze trampoline beschermranden gemaakt worden. Door de strakke groene trampoline beschermrand en de look van een ground-level trampoline zorgen ervoor dat jouw tuin omgetoverd wordt tot waar springparadijs. Met deze Etan Premium Flat trampoline 427 cm / 14ft groen heb je een echte eyecatcher in huis.

Gezondheidsvoordelen trampolinespringen

Trampoline beschermrand van modern groen PVC

De trampoline beschermrand krijgt naast de trampoline springmat het meeste te voorduren tijdens het trampolinespringen. Om die reden moet een trampoline randkussen lang meegaan en bestand zijn tegen alle omstandigheden. Er is daarom specifiek gekozen om extra sterk Duits PVC te gebruiken voor de trampoline beschermranden van de Etan PremiumFlat trampolines. Zo wordt de levensduur van het trampoline randkussen gerekt.

De trampoline beschermranden van de Etan PremiumFlat trampolines zijn ook verkrijgbaar in de kleuren groen en antracietgrijs. Deze kleuren zullen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling in iedere tuin – het oog wil natuurlijk ook wat!

Een OptiFlow trampoline springmat voor optimale luchtverplaatsing

Wanneer je trampoline springt druk je erg veel lucht weg – dit heb je niet door bij een opstaande trampoline. Bij een trampoline die volledige gelijkvloers ingegraven wordt is dit wel van belang. Je krijgt namelijk een doffe sprong als de lucht niet goed kan verplaatsen.  Doordat de Etan PremiumFlat trampolines net zoals de Etan UltraFlat trampolines beschikken over een Etan OptiFlow trampoline springmat is dit geen probleem. Door de open weefstructuur van deze trampoline springmat kan de lucht van onder de trampoline gemakkelijk door de trampoline springmat verdwijnen. Ideaal!

Etan’s unieke Diamond System
Alle Etan OptiFlow trampoline springmatten bevatten Etan’s unieke Diamond System. De openingen in de triangels waarin de veren worden bevestigd zijn om en om ovaal en rond. Door deze afwisseling kan ieder kind, ongeacht zijn/haar leeftijd en lichaamsgewicht soepel springen en hoge sprongen maken. Door de afwisseling in deze openingen worden eerste de veren die bevestigd zijn aan de ovale openingen uitgerekt en een fractie van een seconde erna volgen de ronde openingen. Zo hoeft een kind van 30 kilo niet ineens 96 veren uit te rekken maar slechts 48. Dit komt het springcomfort ten goede.

etan-premium-diamond-system

Extra informatie

Gewicht 78 kg
Afmetingen 170 × 59 × 61 cm
Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

Aantal veren

96

Afmeting randkussen

Ø 427

Afmeting trampoline

Ø 427

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Buisdiameter

Ø 42 x 1,8

Diamond System springmat

ja

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

6 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Garantie veren

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

60

Model

Flat

Kleur

Groen

Lengte veren (mm)

220

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

PVC

Materiaal triangel

PP

Max. gebruikersgewicht (kg)

150

Merk

Etan Premium

Producent

Etan d.o.o.

Soort veren

conisch, van Nederlandse makelij

Veerbescherming randkussen

ja

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je Etan PremiumFlat trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker!