Aanbieding!

Etan Premium trampoline met net deluxe 244 cm / 08ft grijs

479.00

Op voorraad

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium trampoline met net deluxe 244 cm / 08ft grijs is de kleinste maat van de ronde opstaande trampolines binnen de Etan Premium lijn. Door zijn formaat past hij perfect in vrijwel elke tuin. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden en bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen met geen mogelijkheid op de harde grond naast de trampoline vallen. Super veilig dus! De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina, het hart van Europa. Kwaliteit is niet optioneel en daarom hebben wij elk aspect van ons product zelf in de hand. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline zich in de top van de trampoline markt heeft genesteld.

Etan Premium trampoline met net deluxe 244 cm / 08ft grijs

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze randkussens. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal was de veiligheid uiteraard ook erg belangrijk bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De beschermranden van de Etan Premium trampolines hebben ook een meshrand aan de onderzijde. Zo is er een betere luchtstroom tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springmatten worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springdoeken beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze zijn bestendig tegen vorst, roesten niet en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System. Etan’s unieke Diamond System Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind soepel springen en erg hoge sprongen maken, ongeacht gewicht en/of leeftijd. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 35 kilo niet 60 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 30. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium trampoline met net deluxe 244 cm / 08ft grijs
Etan Premium trampoline met net deluxe 244 cm / 08ft grijs

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. Etan onderscheidt zich hier dus in positieve zin in. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn professioneel getest tot wel 500 kg. Dit is getest door betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Extra informatie

Gewicht 72 kg
Afmetingen 145 × 55 × 63 cm
Aantal veren

60

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

Ø 244

Afmeting trampoline

Ø 244

Diamond System springmat

1

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

60

Inclusief Veiligheidsnet

1

Kleur

Grijs

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

50

Merk

Etan Premium

Model

Opstaand

Producent

Etan d.o.o.

Veerbescherming randkussen

1

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker