Maak het verschil met een Etan trampoline!

 In Trampoline kiezen

Trampoline springen op een kwalitatieve, in Europa geproduceerde trampoline? Het kan met de trampolines van Etan! Etan Trampolines heeft haar fabriek in Bosnië en Herzegovina staan, waar vanaf volgend seizoen alle trampoline collecties van Etan geproduceerd zullen worden. Met deze fabriek in Bosnië, streeft Etan naar een betere toekomst voor haar werknemers én naar duurzaamheid. Etan deelt dan ook met trots mede dat de fabriek het certificaat ‘Excellente productielocatie’ heeft ontvangen.

Certificaat excellente productielocatie

Voor het 3e jaar op rij, is Etan’s fabriek uitgeroepen tot excellente productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina. Dit betekent dat Etan met een A+, behoort tot de kleine groep van bedrijven met de beste beoordeling in Bosnië en Herzegovina binnen de productiesector. Daarnaast voldoet Etan aan alle criteria en staat ze aan de absolute top van kredietwaardigheid. Des te meer reden om voor een Etan trampoline te gaan!

 

Etan Production certificate of excellence

 

Waarom een fabriek in Europa?

De wens om productinnovaties op korte termijn door te voeren én kwalitatieve werk-, en leefomstandigheden voor werknemers was groot. Het opzetten van Etan’s eigen fabriek creëerde banen waarin de Nederlandse sociale aspecten zijn meegenomen. De werknemers in de fabriek werken normale werktijden, hebben zekerheid van hun salaris, ontvangen vakantiegeld en vakantiedagen en hebben doorgroeimogelijkheden door middel van scholingskansen.

Naast het sociale aspect, ligt Etan’s focus ook op duurzaamheid en Europese productie. Zo worden de trampolines gemaakt van enkel Europese materialen, volgens Europese standaarden. Dit zorgt niet alleen voor hoger kwalitatieve trampolines maar ook voor langere garantietermijnen. Op deze manier streeft Etan ernaar massaconsumptie binnen de industrie tegen te gaan en zo de focus te verleggen naar kwalitatieve producten.

Van een stukje staal tot een volledige trampoline

Ondertussen is de productielocatie sterk gegroeid. De fabriek produceerde in het begin enkel bepaalde onderdelen van trampolines, maar al snel werden opleidingsmogelijkheden aan de werknemers geboden zodat ook andere onderdelen geproduceerd konden worden. Van daaruit werden op een gegeven moment complete trampolines geproduceerd. Een nieuwe trampoline wordt ontworpen op het kantoor in Nederland en in overleg met de collega’s in Bosnië wordt de trampoline verder geïnnoveerd en uitvoerig getest. Zo is Etan op dit moment een nieuwe trampoline aan het ontwikkelen, zodat alle trampoline lijnen volledig in Europa én van Europese materialen geproduceerd worden.

Maak jij samen met Etan het verschil?

Recent Posts
0
Etan PremiumFlat Trampoline in forest - epf0965
×