Alles wat je moet weten over de Etan Sky-Flyer trampoline

 In Trampoline kiezen

ETAN SKY-FLYER

Fly higher op de Etan Sky-Flyer!

Wat is er nou leuker dan trampolinespringen met vriendjes en vriendinnetjes? Met een Etan Sky-Flyer trampoline spring je veilig op een in Europa geproduceerde trampoline, in de moderne kleuren grijs en groen. Bereik nieuwe hoogtes en ga op avontuur in eigen tuin!

Leer trampolinespringen op een Etan Sky-Flyer!

De trampoline met de beste prijs-kwaliteit verhouding is de Etan Sky-Flyer. Verkrijgbaar als rechthoekige en ronde inground trampoline in verschillende maten, van klein tot groot. Zo past een trampoline ook makkelijk in de kleinere tuin! Door de conische trampoline veren maak je zachte en soepele sprongen, ideaal voor kinderen die nog niet zo veel springervaring hebben.

Etan trampoline mood photo
etan-naaister-veiligheidsnet

Hoe veilig is de Etan Sky-Flyer?

Kinderen springen extra veilig op een Etan Sky-Flyer trampoline met veiligheidsnet. Het interne veiligheidsnet is bevestigd aan de springmat en zorgt ervoor dat je niet bij de trampoline veren kunt komen. Vallen worden altijd opgevangen, zo kunnen de kinderen altijd nieuwe sprongen en trucs uitproberen terwijl ze volledig beschermd zijn.

Een trampoline beschermrand zorgt ervoor dat je niet direct op de veren en het frame kunt vallen. De beschermrand heeft een 2 cm dikke foam vulling en gemaakt van Duits PVC, super voor deze prijsklasse!

Europese kwaliteit voor de beste prijs

De Sky-Flyer trampolines worden geproduceerd in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina. Dit betekent hoge kwaliteit materialen en producten. Zo komt het staal van het trampoline frame uit Italië, het PVC van de trampoline beschermrand uit Duitsland en heeft Etan haar eigen veren ontworpen die uit de fabriek in Bosnië komen.

De kwaliteit van de Sky-Flyer trampoline komt terug in de garantietermijnen. De trampoline springmat, beschermrand en veren hebben 2 jaar garantie, het trampoline frame heeft een garantie van maar liefst 8 jaar. Op het staal van het veiligheidsnet zit een garantie van 3 jaar en 2 jaar voor de overige onderdelen.

etan-sky-flyer-trampoline-met-veiligheidsnet-close-up-met-boom
Recent Posts
0
Etan PremiumFlat Trampoline in forest - epf0965
×