Out of Stock

Etan PremiumFlat trampoline rechthoekig 281 x 201 cm / 0965ft grijs

649.00

Uitverkocht

Beschrijving

Een Flatground trampoline van Europese kwaliteit

De Etan PremiumFlat trampoline 281 x 201 cm / 0965ft in de kleur grijs is een flatground trampoline van Europese kwaliteit en met de kenmerken van de welbekende Etan Premium trampolines. Deze trampoline wordt volledig gelijkvloers ingegraven en komt dus gelijk te liggen met het maaiveld. Deze trampoline wordt in het gat geplaatst in plaats van op het gat. De 281 x 201 cm / 0965ft trampoline is de kleinste maat van de rechthoekige trampolines. Net zoals de gehele Etan Premium trampolinelijn van Etan Trampolines worden de Etan PremiumFlat trampolines geproduceerd in Europa. Europese materialen, Europese productiestandaarden en nog belangrijker Europese kwaliteit! Zo komen de trampoline veren uit Nederland en komt het PVC, het materiaal waarvan onze trampoline beschermranden gemaakt worden, uit Duitsland. Door de strakke grijze trampoline beschermrand en de look van een ground-level trampoline zorgen ervoor dat jouw tuin omgetoverd wordt tot waar springparadijs. Met deze Etan Premium Flat trampoline 281 x 201 cm / 0965ft grijs heb je jaren springplezier!

Etan PremiumFlat trampoline rechthoekig 281 x 201 cm / 0965ft grijs

Trampoline beschermrand van modern grijs PVC

De trampoline beschermrand is het onderdeel dat het naast de trampoline springmat het meeste lijdt tijdens het springen. Om die reden alleen al moet een trampoline randkussen lang meegaan en bestand zijn tegen alle omstandigheden. Daarom hebben wij gekozen voor extra sterk Duits PVC. De trampoline beschermranden van de Etan PremiumFlat trampolines worden ook gemaakt van dit Duitse PVC. De trampoline randkussens van de Etan PremiumFlat trampolines zijn ook verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart. Deze kleuren zullen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling in iedere tuin – het oog wil ook wat!

Een OptiFlow trampoline springmat voor optimale luchtverplaatsing

Wanneer je trampoline springt druk je erg veel lucht weg – dit heb je niet door bij een opstaande trampoline. Bij een trampoline die volledige gelijkvloers ingegraven wordt is dit wel van belang. Je krijgt namelijk een doffe sprong als de lucht niet goed kan verplaatsen.  Om die reden bevatten alle Etan PremiumFlat trampolines net zoals de Etan UltraFlat trampolines een Etan OptiFlow trampoline springmat. Door de open weefstructuur van deze trampoline springmat kan de lucht van onder de trampoline gemakkelijk door de trampoline springmat verdwijnen. Etan’s unieke Diamond System Alle Etan OptiFlow trampoline springmatten bevatten Etan’s unieke Diamond System. De openingen in de triangels waarin de veren worden bevestigd zijn om en om rond en ovaal. Door deze afwisseling kan ieder kind, ongeacht zijn/haar lichaamsgewicht en leeftijd soepel springen en hoge sprongen maken. Door de afwisseling in deze openingen worden eerste de veren die bevestigd zijn aan de ovale openingen uitgerekt en een fractie van een seconde erna de ronde openingen. Zo hoeft een kind van 30 kilo niet ineens 52 veren uit te rekken maar slechts 26. Ideaal toch?

Etan PremiumFlat trampoline rechthoekig 281 x 201 cm / 0965ft grijs

Extra informatie

Gewicht 59 kg
Afmetingen 180 × 62 × 63 cm
Aantal haringen

4

Aantal veren

52

Adviesleeftijd

3

Afmeting te graven gat (cm)

230 x 150 x 40 cm

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

6 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

60

Kleur

Grijs

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Duits PVC

Max. gebruikersgewicht (kg)

75

Merk

Etan PremiumFlat

Model

Flat

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rechthoekig

Breedte en dikte randkussen

34 x 3 cm

Lengte veren (mm)

180

Afmeting trampoline

281 x 201 cm

Afmeting randkussen

281 x 201 cm

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je Etan PremiumFlat trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.