Aanbieding!

Etan Premium trampoline met net 305 cm / 10ft zwart

Oorspronkelijke prijs was: €979.00.Huidige prijs is: €729.00.

Op voorraad

    • vanaf

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium trampoline met net 305 cm / 10ft zwart is de één na kleinste maat van de ronde opstaande trampolines binnen de Etan Premium lijn. Door zijn formaat past hij perfect in menig tuin. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden en bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen met geen mogelijkheid naast de trampoline vallen. De gebogen palen van het veiligheidsnet in combinatie met de zwarte trampoline beschermrand geven deze trampoline een luxe uitstraling. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina, het hart van Europa. Kwaliteit is niet optioneel en daarom hebben wij elk aspect van ons product zelf in de hand. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline een plek in de top van de trampoline markt heeft bemachtigd.

Etan Premium trampoline met net 305 cm / 10ft zwart

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Mede daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze randkussens. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal stond de veiligheid uiteraard ook hoog in het vaandel bij maken van deze beschemranden. De Etan Premium trampoline randkussens hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. Deze innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. Super veilig dus! De beschermranden van de Etan Premium trampolines hebben ook een meshrand aan de onderzijde. Het gevolg hiervan is een betere luchtstroom tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline. Zo zal het randkussen niet gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springmatten worden gemaakt van Permatron. Deze Permatron is een geweven kunststof van hoge kwaliteit, dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springdoeken beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn echter voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hier dus in. Deze zijn roestvrij, bestendig tegen vorst en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System.

Etan’s unieke Diamond System
Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind, ongeacht gewicht, soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 72 veren in een keer uit te laten rekken.  Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium trampoline met net 305 cm / 10ft zwart
Etan Premium trampoline met net 305 cm / 10ft zwart

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken doen dit anders en bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline zeer beperkt. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn getest tot wel 500 kg. Dit is getest door betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen. Veiligheid staat uiteraard voorop!

Extra informatie

Gewicht 88.8 kg
Afmetingen 176 × 59 × 60 cm
Aantal veren

72

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

Ø 305

Afmeting trampoline

Ø 305

Diamond System springmat

1

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

60

Inclusief Veiligheidsnet

1

Kleur

Zwart

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

100

Merk

Etan Premium

Model

Opstaand

Producent

Etan d.o.o.

Veerbescherming randkussen

1

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker