Etan Premium inground trampoline met net 427 cm / 14ft zwart

1,249.00

Beschikbaar via nabestelling | Dit product is weer voorradig vanaf 2 weken na bestelling

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline met net 427 cm / 14ft zwart is de grootste maat van de ronde inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in menig grotere tuin. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden en bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet op de grond naast de trampoline vallen. In tegenstelling tot een Ultraflat trampoline wordt de inground trampoline op de kuil geplaatst en niet erin. Deze trampoline zeer eenvoudig in te graven en echt een lust voor het oog. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in het prachtige Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium inground trampoline met net 427 cm / 14ft zwart

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline randkussens worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Hierdoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal is de veiligheid uiteraard ook erg belangrijk bij het maken van het randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het randkussen en de springmat vele malen beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground heeft aan de onderzijde van de beschermrand ook een meshrand. Dit zorgt voor een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Zo wordt het randkussen ervan weerhouden om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springmatten worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief uitstekende Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springdoeken beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn echter voorzien van kunststof triangels. Ze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn vorstbestendig en 100% roestvrij.

Etan’s unieke Diamond System
Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind soepel springen en erg hoge sprongen maken, ongeacht het gewicht van het kind. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar telkens een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 40. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium inground trampoline met net 427 cm / 14ft zwart
Etan Premium inground trampoline met net 427 cm / 14ft zwart

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

Bij de Etan Premium trampolines worden de veiligheidsnetten bevestigt aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het veiligheidsnet gaan staan en zo het net en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline flink beperkt. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo trap je het net niet kapot en behoud je ruimte op de trampoline beschermrand. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn uiterst professioneel getest tot wel 500 kg. Dit is gedaan door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Extra informatie

Gewicht 108.9 kg
Afmetingen 171 × 59 × 70 cm
Aantal haringen

8

Inclusief Veiligheidsnet

1

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Diamond System springmat

1

Vulling randkussen

EPE foam

Vorm trampoline

rond

Producent

Etan d.o.o.

Model

Inground

Merk

Etan Premium

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal springmat

Permatron

Aantal veren

96

Kleur

Zwart

Geschatte montagetijd

60

Geproduceerd in

Europa

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Afmeting trampoline

Ø 427

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 380 x 70

Afmeting randkussen

Ø 427

Adviesleeftijd

3

Veerbescherming randkussen

1

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker